• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Dzięki. Niestety nie znalazłem takich modeli w dostępnym katalogu AWM i stąd było moje pytanie. Takich numerów też nie znalazłem. Może te modele były poza sprzedażą detaliczną?
Możliwe, że tak było. Plandekę widziałem dotąd tylko na zdjęciach. Chłodnia była jakiś czas temu na ebayu ale wysyłka 18euro mnie odstraszyła, tak więc tym bardziej micha mi się cieszy.:D

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,
dzisiaj kolejny model na którego długo nie mogłem trafić.
DSC00059.JPG
DSC00065.JPG

Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze Dafa AWMu i będę miał wszystkie modele jakie wyszły Heisterkampa

Jeszcze fotka Sk od tyłu co jeden kolega prosił. Szału nie ma.
DSC00057.JPG

I na koniec Scania PCC, której raczej nie miałem w planach no ale udało się ją wylicytować za naprawdę niską cenę. Urok alledrogo.:)
DSC00072.JPG

Pozdrawiam:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.282 387 20
Heisterkamp ma pięknie wymalowane konie. Puszka też świetnie zrobiona. Szkoda, że przy takich dokładnych malowaniach tył naczepy taki... herpowski... :podstepny:. Tył Sovtransavto nie jest taki tragiczny, przynajmniej światła ma z przezroczystego czerwonego plastiku. :) Scania z PCC znana i lubiana. Też ją posiadam. ;)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,

taki Robur z AWMu. Sporo się przy nim na wkur... znaczy się denerwował mnie, jak to AWM. Szału nie ma ale myślę, że ciut lepiej wygląda.
DSC09973.JPG
DSC00126.JPG
DSC09978.JPG
DSC09996.JPG
DSC09999.JPG
DSC00003.JPG

Pozdrawiam:)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Bardzo elegancko wyszło i myślę że warta ta robota twoich nerwów :D Na tyle naczepy specjalnie wymontowałeś te kosze na koła czy standardowo nie wpinane do zdjęć żeby nie zgubić ? :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.282 387 20
Bardzo fajnie go poprawiłeś. Kalki dodały mu realizmu. Gratuluję wykonania. (y)

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Bardzo elegancko wyszło i myślę że warta ta robota twoich nerwów :D Na tyle naczepy specjalnie wymontowałeś te kosze na koła czy standardowo nie wpinane do zdjęć żeby nie zgubić ? :D
Kosz wymontowany specjalnie bo to promówka(porobiłem zaczepy przy ramie ale nie widać na zdjęciach), a one rzadko je mają to raz, a dwa że Eurpa Flyer jeździ też dla Bringa dla którego miałem swego czasu wątpliwą przyjemność również jeździć więc była okazja obejrzeć ich zestawy i nie miały koszy. Kolejna sprawa że mega AWMu trochę wysoko jest zawieszona więc obniżyłem zawieszenie i ten kosz to by na glebie leżał.:D

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Może Cię denerwował ale podoba się Mercedes bardzo ładny,fajna drabinka z tyłu i podoba mi się że to starsza wersja actrosa :)

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
hmmmm, przeróbka wyszła naprawdę dobrze:) w sumie dzięki Twoim dodatkom i pracy którą włożyłeś w ten model nie widać że to AWM (y)ten klin to własna twórczość? :)