• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Jak dla mnie to ten Daf super wygląda z tą naczepą - pasuje. Ładnie wyszło połączenie tego lakieru z srebrną okleiną ozdobną. Jedynie co mi by nie podeszło to ta kalkowa imitacja 'kocich oczu' na globie, ale i tak cały zestaw ładnie się prezentuję i milo się na niego patrzy... Wygląda realnie.
(y)

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
jak dla mnie bomba dafik :D bardzo mi się podoba całokształt i daf i połączenie ze zwykłą czerwoną firanką :) taki typowy spedycyjny zestaw jaki widuje się na naszych drogach (y);)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Rewelacyjnie wygląda ten DAF w tych jubileuszowych barwach . Piękna robotą Maćku . Dla mnie ta naczepa jest idealnym pomysłem . Bardzo fajnie kontrastują te kolory .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.280 387 20
Ciągnik wyszedł Ci świetnie, a naczepa dzięki tym dodatkom zyskała bardzo na realizmie.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Bardzo fajny Pepik Ci wyszedł. Taki wprost ściągnięty z drogi. Kolorystycznie jak dla mnie bomba, bardzo realistycznie i fajnie że firana jest czerwona, a ściany białe. Dodaje to fajnego klimatu. Jedyne co psuje efekt to te kalki na kocie oczy, co Cie podkusiło?! :D

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Bardzo fajny Pepik Ci wyszedł. Taki wprost ściągnięty z drogi. Kolorystycznie jak dla mnie bomba, bardzo realistycznie i fajnie że firana jest czerwona, a ściany białe. Dodaje to fajnego klimatu. Jedyne co psuje efekt to te kalki na kocie oczy, co Cie podkusiło?! :D

Mnie to nic nie podkusiło, po prostu ten Daf pierwotnie miał być w wersji "bida" bez kocich oczu. Tylko, że po pomalowaniu kabiny jakoś średnio mi pasował kolor metalic i brak tych lamp no to wyszło jak wyszło.:( Mam nauczkę żeby już nie kombinować w trakcie tylko trzymać się tego co sobie założyłem.;) Z daleka tak mocno nie rzucają się w oczy te kalki.:)

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jeden z najładniejszych zestawów jakie ostatnio pokazałeś - idealnie odwzorowuje tabor wielu przewoźników z Europy centralnej - doskonale wyszedł!

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Naczepa może no name, ale z tymi wszystkimi drobnymi detalami, które zrobiłeś, wygląda jak żywa. :eek: Daf też niczego sobie.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Dobrze to wszystko wyszło, jak zawsze u Ciebie no i oczywiście duży plus za to, że to jest pepik. Nie ma ich za wiele w naszej skali. (y)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Fajnie wyszło , tylko te imitacje "kocich oczu" lekko nie pasują , ale zestaw jak najbardziej na plus - bo "plastykem" nie zalatuje jak większość

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,

dzisiaj pokażę zestaw Trans Cargo, prawie identycznym kiedyś byłem w trasie w trakcie mojego krótkiego epizodu z tą firmą. Sorki za jakość zdjęć ale słońca dzisiaj brak i moim złomkiem nic lepszego nie da się zrobić.:(

DSC00217.JPG
DSC00218.JPG
DSC00234.JPG
DSC00236.JPG
DSC00254.JPG

Pozdrawiam