• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Obydwa modele warte uwagi. Nowy Daf świetnie wpisuje się w betzowe klimaty, wywrotka dosyć szczegółowo wykonana, jak na czerwone pudełko. DSV chodzi mi po głowie, spedycja znana z dróg, tylko ten model taki trochę biedny. Żeby chociaż odblaski na naczepie były, to już by wyglądało inaczej. :( Ale mam nadzieję, że wyczarujesz z tego coś wypasionego. :)

Reakcje
11.696 67 1
Scania ma bardzo fajną konfigurację i malowanie znane z dróg , ale jak dla mnie w obecnej postaci trochę monotonny model . Natomiast daf z wywrotką rewelacyjny . Jak wspomniał Damian , model świetnie wykonany jak na czerwone pudełko . Fajnym akcentem jest ten słoń na klapie od wywrotu . Ciekawi mnie jeszcze ten daf w tle . Zapowiada się również świetnie :D

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Rewelacyjny Daf(y)(y)(y) ,model jest w wersji oryginalnej .? a że mam chorobę na WB także chciałbym go posiadać w kolekcji .(y):)
Sam go kolego robiłem. Na Herpę to ja już dawno przestałem liczyć. W grudniu ma wyjść kolejny Daf WB tym razem z firanką ale nawet nie wysilili się żeby nr taborowy zmienić na koniu i będzie ten sam co wyszedł ostatnio z wanną.:(:mad: