• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.585 109 2
No to pojechałeś , dobrze że już kiedyś widziałem na żywo bo bym jeszcze zawału dostał :)
Maciek gratuluję.
Kiedyś Irokez miał największą kolekcję Betzów a teraz jest kilka osób które śmiało mogą rywalizować ze sobą w ilości :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
No to pojechałeś , dobrze że już kiedyś widziałem na żywo bo bym jeszcze zawału dostał :)
Maciek gratuluję.
Kiedyś Irokez miał największą kolekcję Betzów a teraz jest kilka osób które śmiało mogą rywalizować ze sobą w ilości :)
Aż się nasuwa tekst pewnej piosenki co do Irokeza :
"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść , niepokonanym" :D

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Piękna kolekcja ale nie zazdroszczę... ;):D Dawniej zbierałem wszystko, ale lat przybyło i wiem , że to do niczego dobrego nie prowadzi... ( nie dotyczy Brodagaz) :ROFL::ROFL::ROFL:

stu

Użytkownik
Reakcje
26 0 0
Teraz to żeś dorzucił do pieca, gorąco, kolekcja robi ogromne wrażenie,ale i tak to raczej nie jest Twoja cała kolekcja, od jak dawna się zajmujesz "zbieractwem"?

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Wee no też mi kolekcja, takie same napisy;), tyle razy powtórzone kolory kabiny i naczepy.;)Mnie zupełnie wystarczyłby jeden model, a te 99 dubletów bym zbył.;):D:ROFL::LOL:

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Teraz to żeś dorzucił do pieca, gorąco, kolekcja robi ogromne wrażenie,ale i tak to raczej nie jest Twoja cała kolekcja, od jak dawna się zajmujesz "zbieractwem"?
Jakieś 6 lat ale ostatnimi czasy poza Betzami rzadko kupuję coś żeby tylko stało, raczej wolę samemu coś rzeźbić, dla tego stosunkow aż tak dużo modeli nie mam co widać.:)

Wee no też mi kolekcja, takie same napisy;), tyle razy powtórzone kolory kabiny i naczepy.;)Mnie zupełnie wystarczyłby jeden model, a te 99 dubletów bym zbył.;):D:ROFL::LOL:
Moja żona mówi to samo.:ROFL:

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Widok ogólny na modele robi wrażenie. (y)
Przy okazji chętnie bym zobaczył wspólną prezentację Volva z kabiną Eurotrotter (pierwszy poziom, 3model od lewej) oraz Scanii (2gi poziom, 4model od lewej):D
Ich kabiny wyraźnie odróżniają się malowaniem na tle pozostałych.