• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Zdjęcie wszystkich betzów i reszty kolekcji roz.....ło system :D no Maćku naprawdę jest co podziwiać i wychwalać!!(y) Gablotka w której są wszystkie modele to jakaś gotowa/robiona na zamówienie/czy sam wyrzeźbiłeś?? :)

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Mi się podoba ten model,ciekawy jest.Fajne są te fioletowo-różowe dodatki w biało-szarym zestawie :) Wykonanie modelu też jest super.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Zbiornik wymienię tak jak i koła. Ogólnie kilka rzeczy będę chciał przy nim porobić ale tak czy siak model mi się podoba.:)

Zdjęcie wszystkich betzów i reszty kolekcji roz.....ło system :D no Maćku naprawdę jest co podziwiać i wychwalać!!(y) Gablotka w której są wszystkie modele to jakaś gotowa/robiona na zamówienie/czy sam wyrzeźbiłeś?? :)
Obie gabloty kupiłem gotowe na alledrogo.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Bardzo fajny zestaw. Napis AUSTRIA na podszybiu świetny. Rzeczywiście, jak wymienisz te chromowane elementy i podmalujesz tu i ówdzie to będzie kolejny kapitalny model.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Jak dla mnie bomba model . Mi się te chromy podobają . Swoją drogą to jeden z pierwszych modeli w wersji low który posiada paleciarę . Widzę że herpa nakupiła drukarek bo i tutaj mamy nadrukowane burty :D

Zyga59

Aktywny użytkownik
Reakcje
52 0 0
Super model No tylko te koła i zbiornik nie pasuje. Ale po wymianie tego i waloryzacji kolegi Maćka czekam na fotki.

Batonik90WnC

Aktywny użytkownik
Reakcje
32 0 0
Mi też się bardzo podoba. Biel aż bije po oczach :D Rzeczywiście chromy jak dyskoteka, trochę ich poniosło, ale da się to zmienić :) Świetny model!!

stu

Użytkownik
Reakcje
26 0 0
Podszybie i wycieraczki do poprawki, z chromami też przegięli, ale za to naczepa jest rewelacyjna, ogólnie uważam jednak, że model dosyć udany, pogratulować!

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Ta biel na tym modelu na zdjęciach Maćka jest przekłamana. Wygląda na żywo jak na oryginalnej fotce.
Chromy w tym modelu super współgrają z kolorem kabiny i naczepy.

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Jak dla mnie świetny model, proste efektowne zdobienie kabiny trafia zdecydowanie w mój gust. Dobre wrażenie robi też sama naczepa, szkoda że Herpa nie zrobiła tu typowej burtofieranki tylko jest to nadruk, ale mimo wszystko zdecydowanie wygląd na plus.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Mogli go zrobić trochę lepiej faktycznie bez tych chromów, no i herpowski pomysł na paleciarę w medze też trochę dziwny, bo leży prawie na ziemi. Ale za samo malowanie model bardzo interesujący.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Świetny model w mojej tematyce. Połączenie polskiego przewoźnika ze skandynawską spedycją to jest to co lubię najbardziej. Wykonanie, jak zawsze u Ciebie na najwyższym poziomie, aż miło oglądać. :)