• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ty zawsze zaskoczysz jakimiś detalami. Udał Ci się pomysł z przeróbką owiewki na dachu. W oryginale jest inna, bo Volvo stosuje różne ich typy, ale tutaj i tak nie ma zbyt wielkiego pola manewru, więc duży plus. Całość jest kapitalna.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Fajnie wyszło , tylko trochę za bardzo film kalkomanii widać, trzeba było naczepę delikatnie matem , albo półmatem "prysnąć" i po nałożeniu też. Zresztą zawsze na ciemniejszych kolorach kalkomania wymusza większy nakład pracy.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Fajnie wyszło , tylko trochę za bardzo film kalkomanii widać, trzeba było naczepę delikatnie matem , albo półmatem "prysnąć" i po nałożeniu też. Zresztą zawsze na ciemniejszych kolorach kalkomania wymusza większy nakład pracy.
Będę musiał tak zrobić bo średnio to wygląda, szczególnie na zdjęciach rzuca się to w oczy.

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Jestem pod wrażeniem kolekcji firmy wb i gratuluje jej posiadania. Volvo tez ciekawe. Zastanawiam się, czy jestem tu jedyna osobą, która nie posiada żadnego zestawu tej firmy(n) Może kupię jakiś, bo podobają mi się:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Co tu więcej napisać... Po prostu piękny... Ilość detali powala... jak zwykle zresztą u Ciebie. Znów jestem pod wrażeniem... (y)

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Bardzo ładnie wyszło! :) Szkoda ze ta forma naczepy odstaje od "standardu" nowych ciągników i jest zbyt wysoko zawieszona, a jednocześnie zbyt niska względem kabiny. Tak czy inaczej gratuluje wykonania!

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Jeśli widzę że jest dodany załącznik w temacie Maćka to wiadomo że będzie co oglądać . Świetnie wyszła ta gwiazda z za wschodniej granicy . Kawał świetnej roboty .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
No i znów zaskakujesz pozytywnie. Piękna miniaturka. Podoba mi się Twoje wykonanie. Gratuluję. (y)