• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.762 67 1
Jak do tej pory chyba najlepiej wykonany model który pokazałeś . Jedyne co mi nie pasi to na dachu te oznaczenia , chociaż w sumie mogły by być jakby był jeszcze drugi bibendum , bo takto trochę mi to koślawo wygląda .

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.108 158 2
Jak do tej pory chyba najlepiej wykonany model który pokazałeś . Jedyne co mi nie pasi to na dachu te oznaczenia , chociaż w sumie mogły by być jakby był jeszcze drugi bibendum , bo takto trochę mi to koślawo wygląda .
Niestety drugiej sztuki nie posiadam, więc musi zostać w takim stanie jak kupiłem.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.345 387 20
Kapitalnie zrobione te ostatnio pokazane modele. Podobają mi się. Gratuluję posiadania takich unikatów.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.762 67 1
Dlaczego nie ma zdjęcia przodu tego ciągnika ? Model całkiem ładny , podoba mi się malowanie naczepy . Co do ciągnika to z tego co widać ta atrapa słabo wygląda . Zresztą nigdy nie przepadałem za tą formą kabiny .

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.108 158 2
Dlaczego nie ma zdjęcia przodu tego ciągnika ? Model całkiem ładny , podoba mi się malowanie naczepy . Co do ciągnika to z tego co widać ta atrapa słabo wygląda . Zresztą nigdy nie przepadałem za tą formą kabiny .
Jak fota numer dwa nie wystarcza no to w weekend zrobię specjalnie dla Ciebie przód modelu.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.108 158 2
No to widzę, że model się średnio spodobał... no to pokaże coś ciekawszego.

IMG_1832.JPG
IMG_1833.JPG
IMG_1834.JPG
IMG_1835.JPG
IMG_1836.JPG

[DOUBLEPOST=1423249790][/DOUBLEPOST]Tak... wiem zapas się przemieścił... i wykrzywił, ale to przez niezdarne moje poczynania przy fotografowaniu.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Przez te wszystkie niedomalowania i przeżółkłe kalki jak dla mnie te modele maja klimat. I pokazują jak technika i umiejętności ludzi idą do przodu. A czy coś jest krzywo, czy jakiś detal jest za duży.... Ktoś zrobił tak jak potrafił i jego oko cieszyło, a że wolał mieć z za dużym detalem ale bardziej autentyczne to w 100 % popieram. Co do pokazanego Volvo to uważam, że jest wykonane dużo lepiej niż niektóre modele teraz. Pomalowana atrapa, podszybie, może nie wygląda to idealnie, ale komuś się chciało. A takie modele w kolekcji, albo się ratuje, albo zostawia jako pamiątkę po ubiegłych latach.