• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.346 387 20
Bardzo fajny zestaw. Dobrze, że ma zrobiony tył naczepy. Dzięki temu dużo lepiej wygląda.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Sam ostatnio miałem ochotę kupić ten model i upodobnić go do oryginału którego nawet zdjęcia znalazłem. I teraz widzę, że niepotrzebnie sobie to odpuściłem. U Ciebie szeroki laczek i oryginalne lusterka w kolorze dają bardzo dużo. Jedno co mi sie w tym modelu nie podoba, ale to ogólna forma Herpy to tył naczepy. Ale tak to model na plus :)

PS. Rzuciło mi się w oczy że masz założony katalizator z rura wydechową odwrotnie. Ta pucha powinna być po drugiej stronie ;)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.108 158 2
Świetne to Volvo! Zestawienie czerni i żółci wygląda na nim ślicznie (y)(y)
Widać jak oceniają mężczyźni po kabinach, owiewkach, katalizatorach a jak kobieta ... po kolorach.. (chociaż Paula to nie czerń a ciemna zieleń) :devil:
[DOUBLEPOST=1423764133][/DOUBLEPOST]
Kolejna perełka - model śliczny!!

Wszyscy chwalą model,a Ty psujesz wszystko takim detalem:p Przestań się tak dokładnie przyglądać;);)
Młody musi się wykazać.. hahaha