• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.762 67 1
Atrapę ma połamaną czy mi się wydaje ? Ładna ta scania , odzwierciedla transport początku lat 90 . Co do actrosa to całkiem ładny . Widzę że u Ciebie to ta wanna ma przesrane , bo każdy ją ciąga :D

zyraf82

Znany użytkownik
Reakcje
36 0 0
Ważne, że modele są wyjątkowe. Może i dało by się je lepiej wykonać, ale i tak stanowią klasę samą w sobie. Nikt takich nie ma :)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.108 158 2
Świetna ta Scania, taka z klimatem. Tylko agregat jeszcze by się przydał w naczepie bo widzę, że zbiornik paliwa jest.
Jeśli znajdę odpowiedni i w odpowiednim stanie i zgadzającą się datą produkcji naczepy i samego agregatu to na pewno taki zamontuje.

Babcia super i z charakterem jak byś ją oddawał do domu spokojnej starości (czyt. allegro) daj znać :).
Na tą chwilę nie planuję, bo model jak to napisał Daniel Żyraf jest wyjątkowy. Kupiłem kilka staruszków i wszystkie są zrobione, przerobione i na pewno zostaną u mnie.