• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Acme 90033 IC "Chrobry"

hjugytf

Znany użytkownik
Reakcje
477 47 4
ja nie wiem, ale jak zamawiałem w poznaniu to mi gość powiedział, że nie wie czy są na magazynie jeszcze, ale na 100% będą mieli drugą dostawę. W tym przypadku akurat okazało się, że mieli i kupiłem/

Jarecki

Użytkownik
Reakcje
49 0 0
Też czekam na zamowienie z MM. Dostałem informację, że mieli mieć tę drugą partię zaraz po pierwszej, ale nie ma jej cały czas i nie wiadomo kiedy będzie. Podobno ma być :/

Jak dla mnie to marnie wygląda, patrząc jak się w innych sklepach zestawy rozeszły, ale cóż pożyjemy zobaczymy.

elektryk33

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Wygląda na to, że tylko MM ma mieć coś dodatkowego. Ja jednak na wszelki wypadek zamówiłem, bo już tylko w dwóch sklepach był dostępny. Ale nie zdziwiłbym się, gdyby okazało się, że to był taki wybieg z limitowaną serią a dokładek do sklepów będzie kilka.

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
372 2 3
Wygląda na to, że tylko MM ma mieć coś dodatkowego. Ja jednak na wszelki wypadek zamówiłem, bo już tylko w dwóch sklepach był dostępny. Ale nie zdziwiłbym się, gdyby okazało się, że to był taki wybieg z limitowaną serią a dokładek do sklepów będzie kilka.
Zauważcie. że w Drim też nie ma tego zestawu :cool:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 7
Tabor 27
Tabor 1
Tabor 0
Tabor 19