• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Acme 90033 IC "Chrobry"

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.650 20 1
Mały offtop. Wagony jeszcze w macierzy, czyli na terenie H. Cegielski - Fabryka Pojazdów Szynowych Sp. z o.o., dzień otwarty w marcu 2015 r. Zdjęć prawie nie mam, bo starałem się respektować zakaz fotografowania (nie do końca skutecznie jak widać...). Tylko kilka nieśmiałych ujęć z komórki...
Magiczne miejsce, wystrój hali (np. zegary) nie odbiega od czasów uwiecznionych na zdjęciach dokumentujących produkcję stodół czy obecność tamże SP45 ...

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

OP
OP
ffox

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.850 15 0
Może kiedyś ACME nas zaskoczy...
Apetyt rośnie w miarę jedzenia ale dobrze że już chociaż ten Chrobry wyszedł po 3 latach czekania.

ed250

Aktywny użytkownik
Reakcje
444 89 5
Jakby komuś zależało:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6070085509
Cena uczciwa. Sprzedający zaufany.
Jak już @slavko1111 zauważył wcześniej w dziale giełda
Ale ten sprzedający kiedyś handlowal na forum i został z niego wyrzucony - powód oczywisty i łatwo się domyśleć.Także nie zaryzykuję ale dzięki za czujność
To konto krisa25 także czy taki do końca zaufany to nie wiem, w każdym razie gdybym brał to pobranie lub odbiór osobisty.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 7
Tabor 27
Tabor 1
Tabor 0
Tabor 19