Kolejne z dupy teksty. Ja zawsze się cieszę z nowych emisji wagonów i żadne żyłki mi się nie napinają. Ale dla mnie (i wielu na forum) zabawa w kolej to jest coś więcej niż puszczanie sobie wagoników z ciuchcią na dywanie tylko jest to przede wszystkim odwzorowywanie rzeczywistości. Wbijcie sobie to w końcu do głowy, jest to chęć odwzorowywania rzeczywistości. Taki jest sens modelarstwa. I w takim kontekście ja się odnoszę do kolejnych modeli, tzn. czy mogę w oparciu o to coś zbudować czy nie. Jeżeli nie mogę to trudno i czekam dalej.
Bzdura. Każdy może sobie robić co chce. Tylko dlaczego wieczna krytyka jest tych dywanowców względem realistów, a nie w drugą stronę ? Bo my możemy żyć z myślą że to jest tylko hobby i każdy może je realizować jak chce, a dywanowcy chyba mają jakiś kompleks w tej materii i ciągle podnoszą swoje z dupy argumenty.
Bzdura. Każdy może sobie robić co chce. Tylko dlaczego wieczna krytyka jest tych dywanowców względem realistów, a nie w drugą stronę ? Bo my możemy żyć z myślą że to jest tylko hobby i każdy może je realizować jak chce, a dywanowcy chyba mają jakiś kompleks w tej materii i ciągle podnoszą swoje z dupy argumenty.