• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie ZNLE Griffin

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.849 79 12

Pokleiłem filmik i wrzucilem także do tego wątku dla porządku...

Pozdr,...

ps. Wrzuta jest także w wątku Warszawskim...

M-G

Znany użytkownik
Reakcje
658 35 1
Co do tego tandemu... Czy to na " Kijowie" i czy w Lublinie są one rozprzęgane jadąc do granicy i sprzegane w stronę Warszawy *??

Pozdr,...

*) jak coś, to nie pamietam, czy dalej od Lublina do granicy jest sieć, a modernizacja mogła zmienić stan faktyczny...
Był czas, że jeździły w tandemie do Lublina i tutaj były odpinane, bo do Dorohuska "Kijów" jest prowadzony rzez siódemkę, która przytargała wcześniej "Bolka" (ok.17-stej, potem stoi do 20-stej na bocznicy). Teraz jest tylko jeden Griffin i nie za bardzo wiem, po co były wcześniej dwa. Może wcześniej to był po prostu podsył, a że od wakacji rozkład ciut się zmienił, to teraz inaczej jest to rozwiązane albo ten drugi jest już niepotrzebny.

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.849 79 12
Był czas, że jeździły w tandemie do Lublina i tutaj były odpinane, bo do Dorohuska "Kijów" jest prowadzony rzez siódemkę, która przytargała wcześniej "Bolka" (ok.17-stej, potem stoi do 20-stej na bocznicy). Teraz jest tylko jeden Griffin i nie za bardzo wiem, po co były wcześniej dwa. Może wcześniej to był po prostu podsył, a że od wakacji rozkład ciut się zmienił, to teraz inaczej jest to rozwiązane albo ten drugi jest już niepotrzebny.
Dzięki i pozdrawiam,...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Koleje w Polsce 4
Koleje w Polsce 5
Koleje w Polsce 29
Koleje w Polsce 47