• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

X EDYCJA SALONU MODELARSTWA I GIER TOWARZYSKICH HOBBY POZNAŃ | 19-20 PAŹDZIERNIKA 2013

zuk

Znany użytkownik
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
181 16 1
Międzychód, SM03, Robostonka, wąskotorówka

Załączniki

zuk

Znany użytkownik
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
181 16 1
i moje tegoroczne odkrycie - makieta TT

Załączniki

WITKOIM

Znany użytkownik
Reakcje
27 0 0
a ja ze swojej strony nie mam foto relacji, bo zapewne fotek będzie sporo tutaj. Chciałem podziękować chłopakom za złożenie fajnego szlaku, nacieszenia oka jak i za miłe rozmowy wszystkim, których spotkałem i z którymi rozmawiałem. Dzięki !!!! ;) (fajnie jest poznać ludzi na żywo,a nie przez forum po nicku)

Ostbahn

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Grudniowa SM42 - zdjęcie nie przez szybkę ;) Szkoda że bez klimy na dachu.
DSC00616 SM42.jpg

Jeśli mnie pamięć nie myli to na luty 2014 szykowana jest kolejna SP42, marzec SM42 - Rail Polska, kwiecień - kolejna zielona SM42. Niestety nie zrobiłem zdjęcia tych zapowiedzi :confused:.

WITKOIM

Znany użytkownik
Reakcje
27 0 0
A był ten kolega z Niemiec co tu ostatnio szumnie zapowiadał EU07, miała być premiera na targach.
uwielbiam ludzi, którzy nie czytają, lub nie czytają ze zrozumieniem co tutaj piszemy i klepią posty, aby klepać. Poczytaj co kolega Zabkret pisał o EU07 we właściwym wątku.[DOUBLEPOST=1382265532][/DOUBLEPOST]
Szkoda że bez klimy na dachu.
było wcześniej we właściwym wątku, że klima jest w dodatkowym woreczku !!!![DOUBLEPOST=1382265794,1382265458][/DOUBLEPOST]
Do stoiska Świata Modeli z Rybnika, który miał na targach w sprzedaży ten zestaw nie można było sie dopchać - odpuściłem, wyślę maila ;)
i to mi się podobało, do Rybnika trzeba było swoje odstać i się dopchać, a do pewnego stoiska wiało pustką i chulał wiatr.

Reakcje
167 1 0
uwielbiam ludzi, którzy nie czytają, lub nie czytają ze zrozumieniem co tutaj piszemy i klepią posty, aby klepać. Poczytaj co kolega Zabkret pisał o EU07 we właściwym wątku.
A gdzie ten właściwy wątek jest? Niestety historia powstawania tej lokomotywy jest bardziej zagmatwana niż brazylijski serial i naprawdę można się zgubić. To jakie są fakty?

WITKOIM

Znany użytkownik
Reakcje
27 0 0
A gdzie ten właściwy wątek jest? Niestety historia powstawania tej lokomotywy jest bardziej zagmatwana niż brazylijski serial i naprawdę można się zgubić. To jakie są fakty?
Zabkret pisał tak
Kto sie tu spieszy oprócz Danzigu :D Jak bym cisnal model na maksa to jusz by byl na Poznan. Wiec nikt tu sie nie spieszy. Pytanie bedzie tylko czy ludzia bedzie warta ta roznica w cenie miedzy 700 PLN a who-ever-knows-some-crazy-price, bjorac pod uwage ile raptem wiecej detali sie za to dostanie. Polska firma modelarzom znana, ma rozmiary mojego modelu i zestaw blaszek do waloryzacji jest w robocie. Wiec docackac na maksa da sie oba modele. Ale wiem, ino mom 3D... mimo tego:

SK Model, Jan Kol, I gladly take the challenge - may the best EU07 model win! :podstepny:
w wątku tutaj
http://forum.modelarstwo.info/threads/eu07.18240/page-2

Reakcje
0 0 0
Dlaczego mądralo?
Co to jest nabijanie postów?
Po co ten sarkazm?
Pytam bo kolega Zabkret zapewniał mnie że skoro zamówiłem to się doczekam, obiecywał na Poznań, a widzę że częściej zmienia zdanie niż moja żona, trudno nadążyć.