Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
A na bramkach się nie kupuje normalnie? Ja tak robiłem rok temu, choć co prawda kupiłem bilet na PGA (i tak będzie w tym roku), ale jakimś cudem udało mi się z nim wtargnąć na halę Hobby Zupełnie nie wiem jak. Zapewne i w tym roku tak będzie, choć nie jestem pewien do końca, czy przyjadę, ale nocleg (schronisko na Głuszynie - mało popularne w okresie targowym, polecam) już zaklepany, żeby nie było na last minute
więc reasumując panowie jak przyjadę w sobotę to nie muszę prosić, łasić się, szukać po koszach na śmieci biletu wejściowego, tylko jak normalny biały człowiek bez problemu kupię bilet przed samym wejściem w kasie i nie ma ograniczeń w ilości biletów itp itd???
Jest jedno ograniczenie - jak już wyjdziesz, to musisz kupować nowy. A wszelkie jedzenie i napoje na terenie Targów... no nie są po sprzyjających cenach
W ogóle gdzie kolegów z forum szukać w razie czego? Stoisko Hazero Poznań?
mnie rozpoznacie - podchodźcie, przywitamy się, pogadamy, zjemy po konserwie - będę miał na klacie i na plecach wielgaśny napis na koszulce " witkoim- oświetlanie wagonów itp itd.....", a drobnym maczkiem będę miał napis,że u mnie można nabyć konserwę po konkurencyjnych cenach
Kto byłw Iławie w sobotę ten mnie rozpozna z kilometra