• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

X EDYCJA SALONU MODELARSTWA I GIER TOWARZYSKICH HOBBY POZNAŃ | 19-20 PAŹDZIERNIKA 2013

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
5.745 141 0
Można kupić on-line, ale chyba tylko do jutra.
Tylko jest jakaś rozbieżność w zeznaniach: napisane jest na stronie, że bilety w cenie 15zł, online też są w takiej cenie, ale w FAQ napisane jest, że ceny online są zazwyczaj w niższej cenie. Ki diaboł?

Phantomiusz

Aktywny użytkownik
Reakcje
7 0 0
Macie jakieś propozycje noclegów?? Gdzie spać w Poznaniu?? Ostatnio spałem z pół kilometra od centrum targowego. jednak w tym raku jadę samemu. Słyszałem, że wielu uczestników ma namiary na jakiś internat. Tylko nie wiem co i jak??

Dominik

Znany użytkownik
FREMO Polska
NAMR
Reakcje
352 15 0
No niestety, wolnych miejsc w Internacie ZSK na Czajczej 14 nie ma od dawna. Szczegóły ze strony PZMK:
Dla uczestników prezentacji związkowej podczas Hobby 2013 organizujemy noclegi w internacie ZSK przy ul. Czajczej 14. Zakwaterowanie w pokojach młodzieżowych 2-3 osobowych, każdy z własną łazienką i WC. Pościel w cenie, przybory toaletowe i ręcznik własne. Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc w pierwszej kolejności uwzględnieni będą uczestnicy prezentacji wystawiający się pod szyldem PZMK, następnie inni członkowie PZMK, w przypadku wolnych miejsc pozostałe osoby. Koszt noclegu ze śniadaniem wynosi 30 zł od osoby za dobę ( dla osób spoza PZMK 50 zł). Zapotrzebowanie na noclegi proszę kierować na adres: biuro@pzmk.org.pl w terminie do 22.09. 2013 r. Zgłoszenie powinno zawierać imię i nazwisko, określenie noclegów ( pt/so i so/nd), ewentualne sugestie co do zakwaterowania. Lista noclegowa wraz z warunkami płatności zostanie podana do wiadomości w dn. 25.09.2013 r.

dany

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Schronisko ptsm zaraz przy targach , pewnie zarezerwowane albo kamping malta . Daleko ale za domek 2 osobowy z miejscami na 4 osoby placiłem 160. Mają jeszcze wolne.