• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta modułowa wg norm Wysoka Gorzowska

Reakcje
1.094 4 1
Jakbym czytał o swoich wspomnieniach z lat 80-tych, tylko z wcześniejszej stacji, Wysokiej. Potwierdzam, wspaniałe wspomnienia! :)

Tr203-296 z lokomotywowni w Gorzowie Wlkp. prowadząc pociąg towarowy czeka na odjazd w kierunku Myśliborza.
Zobacz załącznik 1074441
Perfekcyjne połączenie tła z roślinnością przy stacji!

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.204 301 15
Ten detal... kominy, barierki, rynny, okna... niedościgniony poziom! Niestety inspiracja ogromna, ale patrząc później na swoje badziewia, to nie wpływa to motywująco na moją psychikę... ;)
Niestety odczuwam to samo... Zrobię coś i jestem mega dumny z osiągnięcia, po czym otwieram taki wątek i mi wszystko więdnie... Ale poddawać się nie wypada ;)

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.397 1 0
To można było wejść do kiosku Ruchu? Ja tylko z okienkiem pamiętam:)
Można, ale trzeba było wkraść się łaski Pani z kiosku. Mi udało się raz. Magiczne miejsce. Później, w połowie lata zerowych, mój kolega taki nabył i wprosiłem się do środka. Ale to był już ten sam model kiosku, ten był nowoczesny, przestronny i przeszklony.

OP
OP
Flotoma

Flotoma

Znany użytkownik
Reakcje
5.504 5 0
Dziękuję Wam za dobre słowa :)
Ja i tak nie jestem zadowolony z niektórych detali :p
Artykuł jest w planach, ale to bardziej końcówka roku, lub początek nowego ;)

mateusz1234

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.820 0 0
Papierowe wydania dotrą do prenumeratorów zapewne za jakiś czas, a już dzisiaj rano w mojej skrzynce pocztowej odnalazłem elektroniczną wersję grudniowego Continental Modeller z tematem numeru, którym jest... Wysoka Gorzowska :)

CM.jpg