• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Wojsko, straż, policja itp.

Simon

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
No to na rozpoczęcie aktywności na tym forum moja perłka z Kalisza Tatra T815
21345137754dd928b2eee78-077362-wm.jpg

Następnie MB Atego SD37
P1080099.JPG

No i dwie maszyny z targów w Kielcach
P1080361.JPG

P1080372.JPG

OP
OP
Ludlego

Ludlego

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Raczej nie trafił i nie trafi. Bo za drogi... Albo wymogów nie będzie spełniał. Jak byłem z wizytą w JRG Krynica to strażacy mówili, że przydałby się im Zetros/Unimog. Bo Atego to w teren nie wjedzie albo kerax.

Rotor72

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 4 0
No właśnie ze względu na specyfikę tego pojazdu zastanawiałem się gdzie mógłby on trafić? Myślałem, że być może był to egzemplarz zamówiony do jakiejś jednostki, bo posiada już polskie oznaczenie na belce, a został tylko wystawiony na targach przed dostawą. Ale może faktycznie to tylko działania promocyjne i pojazd dopiero będzie szukał nabywcy. A co do niedopełnienia wymogów lub norm przy przygotowaniu tego pojazdu, raczej bym o to nie podejrzewał takiej firmy jak bocar. Natomiast czynnik ekonomiczny napewno będzie ważny, co jak co - takie pojazdy nie kosztują mało.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:1 0
Skala 1:1 9
Skala 1:1 0
Skala 1:1 97
Skala 1:1 30