• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Warsztat - Brodagaz

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.500 109 2
Zabrać mu te piłki powtarzam.:ROFL:
Świetna robota.(y)
Nie oddam piłki :)
Każdy z pokazanych tu modeli to małe dzieło sztuki, mnie najbardziej urzekły Scania i Hanomag, ale za całokształt twórczości Oscar Ci się należy(y)(y)(y)
Tomek przesadzasz ale dzięki za uznanie :)
No muszę potwierdzić, że stajesz się specjalistą od rżnięcia:ROFL: Modele świetne. Już kiedyś chyba pytałem ale zapytam ponownie. Jak robisz te siłowniki?
Dzięki :)
Polóweczka równie ciekawa jak poprzednicy.
Czy ta scenka to wymiana silniczka za przemycone dobra zza wschodniej granicy?
Ukrainiec Polówką po silnik przyjechał i nie wie jak zapakować :)
@jestrabh Heniu, możesz spróbować drucika stalowego w czarnej izolacji, tu mam akurat miedziany i nieco grubszy bo 0.3mm
Mi się wydaje że na amortyzatory klapy może to być zbyt grube szczególnie do osobówki , w 1-1 to są bardzo cienkie elementy i ich średnica całkowita z reguły nie przekracza 20mm-25mm, ale pomysł niczego sobie :)
Świetna seria złomiarska!
Naprawdę gratuluję!
Szybko Ci to idzie!
Jak widzę tego grubszego gościa przypomina mi się Mareczek "Krzykacz"...
Dzięki za uznanie :) Szkoda że Krzykacza już nie ma z nami :(
Pamiętam, jak teść miał taką Polówkę, tylko jego była zielona - 1,4 75KM;)

PS Kolejny świetny model(y)(y)(y)
Dzięki , teraz 1,4 to jest duży silnik :)
Tak jak zauważył jestrabh, rżnięcie , cięcie piłowanie modeli oponawałeś prerfekcyjne :) do tego ta scenka, bardzo mi się podoba (y)
Lubię rżnąć :) :) ;)
Kolejny świetny projekt, miło się ogląda. Model bazowy każdy zna zwykły prosty model. Po Twoich przeróbkach każdy zmienia się w wyjątkowy i niepowtarzalny.
Dziękuję za miłe słowa :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 6
W robocie 2
W robocie 7
W robocie 14
W robocie 33