• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Warsztat - Brodagaz

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.860 4 0
Twoją Scanię PCC widziałem już w innym miejscu... Taaaki model "zepsuć"! :ROFL::ROFL::ROFL: Z otwartymi drzwiami wygląda wręcz genialnie. Zestaw z puszką super, ale ja bym tu widział jakiegoś "tanka". ;)
T6 z otwartą klapą wygląda zaj.....ie ale i tak najlepsze są te siłowniki! :eek: Na grupowym wygrywa T2. :D

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.500 109 2
Bardzo ładny VW z otwartymi drzwiami. Gratuluję pomysłu i wykonania.
Kapitalnie przerobiony dostawczak. (y) Gratuluję.
Piękny! Kartony do tyłu wrzuć :)
Uwielbiam te Twoje siłowniki przy klapach(y)(y)(y)

Kolejny świetny model, brawo:cool:
Super przeróbka, bardzo fajna kolejna praca.
Świetne modele (y) Bajery typu otwarte drzwi czy klapy dodają im realizmu a i patynka robi swoje (y).
Tempa nie zwalniasz. Kolejna super robota zrobiona(y)
Twoją Scanię PCC widziałem już w innym miejscu... Taaaki model "zepsuć"! :ROFL::ROFL::ROFL: Z otwartymi drzwiami wygląda wręcz genialnie. Zestaw z puszką super, ale ja bym tu widział jakiegoś "tanka". ;)
Pięknie się transporter prezentuje . Ta klapa idealnie wycięta . Piękne foto grupowe .
Pięknie zrobiony dostawczak, duże brawa za detale(y)(y)
T6 z otwartą klapą wygląda zaj.....ie ale i tak najlepsze są te siłowniki! :eek: Na grupowym wygrywa T2. :D
Panowie dzięki za miłe słowa :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 6
W robocie 2
W robocie 7
W robocie 14
W robocie 33