• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Warsztat - Brodagaz

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.468 2 0
Wzięło cię Marcinie na to cięcie:)ale efekty są super ten Antos wyszedł kapitalnie(y)duży plus za wzbogacenie i pomalowanie środka i ten plakat rewelacja(y)gratuluję świetnej roboty.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.500 109 2
WOW!!! :eek:o_O
Szczena opada jak pięknie i realistycznie wychodzą Ci przeróbki. (y)
Świetnie się ten antos prezentuje . W takiej wersji widzę go z beczką do cementu w trakcie jej rozładowywania .
Klamory w kabinie robią świetną robotę(y) Ale z tym kuflem piffffka to dałeś czadu:ROFL:

Całościowo pięknie się prezentuje Merolek:)
Bardzo ładnie przerobiony model czerwonego Antosa. Zachował swój realistyczny wygląd.
Potnie chłop wszystkie swoje modele....
Piękna robota - czyściutka jak konto studenta w każdym dniu 10-tym miesiąca...
Kolejny bardzo ciekawy model, duży plus za środek kabiny, czekamy na następne bo pewnie już coś wycinasz...
Dzięki za komentarze :)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.500 109 2
Piękna zegarmistrzowska robota Marcinie(y)(y), w każdym wypadku, miód na moje oczy, iveco z puchą ech....:love::love:
Świetny model Iveco. Kapitalnie spatynowana naczepa.
Kapitalna robota jeśli chodzi o ten model . Idealnie się zgrywa z tą puszką . Można powiedzieć że miód na oczy . Tylko jedno ale mam . Jak na Iveco to deska zegarów za mało kolorowa :D
Tyle niezłego rżnięcia mnie ominęło, Mistrzu żylety, robisz niezłą robotę i pomysły masz ciekawe.
Kapitalnie zgrany zestaw.(y), czekam na następne rżnięcie :D
I kolejny świetnie zrobiony model. Idealnie pasuje to Iveco do tego kontenera.
Model jak i jego wykonanie rewelacja(y)o_Ogratuluję Marcinie.
Model jak i jego wykonanie rewelacja(y)o_Ogratuluję Marcinie.
Pięknie wyszedł, brawo(y)(y)(y)(y)
Piękne modele wychodzą spod Twojej ręki. Gratuluję. (y)
Dzięki Panowie za mile słowa. :)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.500 109 2
Wakacje w górach się skończyły i wracamy po mału do dnia codziennego :)
Dziś Setra z PKS Szczecin , niestety nie było tak słodko jak sobie zaplanowałem, niestety jak się robi model robiony wcześniej to zawsze są jakieś problemy , nie do końca jestem zadowolony ale oceńcie sami :)
IMG_2874a.JPG
IMG_2911a.JPG
IMG_2914a.JPG
IMG_2915a.JPG
IMG_2916a.JPG
IMG_2918a.JPG
IMG_2920a.JPG
IMG_2921a.JPG
IMG_2925a.JPG
IMG_2980a.JPG
IMG_2982a.JPG
IMG_2953a.JPG