• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Waga ciężka - marpama28

OP
OP
marpama28

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Dziękuje wszystkim za komentarze.

Dziś niestety nie Elf, ale równie kolorowo.

Kontynuuję serie pt " Symbole A2 "
Dziś kolej na firmę Trasko i Scanie R440 HL z naczepa Kogel.

W ciągniku nie robiłem większych modyfikacji oprócz malowania i standardowych detali, zaś naczepa to totalna samoróbka. Bazą była burtówka AWM, stelaż, odeskowanie i plandekę zrobiłem sam. Ciekawostką też jest forma belki Kogla, która jest, uwaga, z Herpy ;)

Ale dość gadania pora na zdjęcia:

1:1

Obraz 031.jpg

1:87

IMG_4264.JPG
IMG_4267.JPG
IMG_4272.JPG
IMG_4276.JPG
IMG_4279.JPG
IMG_4290.JPG
IMG_4293.JPG
IMG_4294.JPG

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania, Piotrek ;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Całkiem fajny zestaw , podoba mi się odwzorowanie deskowania , plandeka jak dla mnie trochę za bardzo się błyszczy i coś jest nie tak z fakturą farby czarnej na ciągniku;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.192 387 20
Świetny zestaw z naszych dróg. Pięknie wyszła Ci naczepa. To deskowanie i pomarszczona plandeka wygląda naprawdę super.(y)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Fajny model kolego zrobiłeś. Szczególnie naczepa mi się podoba. Widać przemyślane działania przy wykonaniu. Ciekawy pomysł z tym odwzorowaniem desek na burtach. Pierwsze co , rzuciło mi się , to ta zbyt błyszcząca plandeka. Wystarczy delikatnie satyną pokryć i będzie super. Także tylna belka rewelacyjna.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 10