• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Waga ciężka - marpama28

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Bardzo ładnie wykonany, uważam tak samo jak Marcel, czyli że z biało-czerwonymi lusterkami wyglądał by lepiej :)

Kamil Ch

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.068 0 0
Jak juź Ci wspominałem Actros wyszedł świetnie :eek:, aczkolwiek brakuje mi jednego elemętu o którym przedmówcy nie wspominali.;) Czekam na następne modele bo wiem, że masz kilkana wykończeniu.:)

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
No i po raz kolejny mnie zaskoczyłeś, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Bardzo dobrze wykonany model i czekam na twoje kolejne. ;)

OP
OP
marpama28

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Po raz kolejny wielkie dzięki za wszystkie komentarze. :)

Dzisiaj czas na Volvo FH4 Pawtrans.

Sporo przestało na półce, ale dzisiaj nareszcie miałem ładną pogodę i chwile wolnego czasu.

W ciągniku największe zmiany poczyniłem przy ramie, a naczepa to grubsza przeróbka z Feldbinder na Magyara. Dlaczego tak? Ponieważ Magyara jeszcze w naszej skali nie widziałem, więc jest ciekawszy ;) A reszta przeróbek to standardowo, malowanie, kalki i detale.

1:1 by Michał M ( mam nadzieje że się nie obrazisz ;) )

12771_9256dbd26429e481a343ff197d0fc3b304bd7a74.jpg

1:87

IMG_5421.JPG

IMG_5404.JPG

IMG_5403.JPG

IMG_5401.JPG

IMG_5402.JPG

IMG_5413.JPG

Wszystkim życzę udanego grillowania, bo dzisiaj to obowiązek pewnie i zapraszam do komentowania ;) Pozdrawiam, Piotrek :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.186 387 20
Piękny model Ci wyszedł. Herpa mogłaby się uczyć od Ciebie jakie modele wypuszczać.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 10