• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Waga ciężka - marpama28

OP
OP
marpama28

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Na SK i Scanii w tandemie tez użyłem foli aluminiowej, ale jak to mówią trening czyni mistrza i już teraz bardziej "czuje" tą folie i wiem jak się z nią obchodzić.

OP
OP
marpama28

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Po raz kolejny bardzo dziękuje za wszystkie komentarze.

A dzisiaj wracam po długiej przerwie spowodowanej maturami, ale na szczęście już po nich więc jedziemy z tematem.

Pierwszy model jaki wykończyłem jest MB Actros MP3 Adampol. Padło na samochód o imieniu TORNADO.

Przeróbek nie było aż tak dużo, ale kabina w ciągniku została obniżona ponieważ po obcięciu dokładki kabina siedziała bardzo wysoko. A reszta przeróbek to malowanie, kalki, dorobienie barierek, obrysówek.

Ale dość gadania pora na zdjęcia:

1:1 by Kamil Kosakowski

Polowanie Bochnia 06.08.2013 012.JPG

1:87

DSC00689.JPG

DSC00684.JPG

DSC00691.JPG

DSC00695.JPG

Wybaczcie za małą ilość fotek i dość słabą jakość ale nie mam swojego aparatu, a cyfrówką średnio mi idzie. Jak tylko odbiorę lustrzankę dostaniecie kolejny model :p

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania, Piotrek ;)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Cudowny model, no normalnie 1:1, wszystkie detale w oryginale znalazłem w Twoim modelu-to jest dopiero sztuka :love:
Piękny model Piotruś!(y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
"qń w stojni ma wincyj miejsca niż my w kabinie" :D Model wykonany świetnie, Adampol ma fajny patent z tymi imionami, którymi posługują się potem dyspozytorzy. Ja osobiście wolałbym te biało-czerwone lusterka, które co drugi MP3 miał w 2012 roku na Euro. :)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Jest na co popatrzeć i jak zawsze wykonanie na poziomie, co do szczegółu. I podobnie jak Marcel jestem za biało-czerwonymi lusterkami.

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Fajnie Ci wyszedł ten groszek. Mogłeś jeszcze do środka dwie figurki włożyć i byłaby podwójna obsada jak to u nich często bywa.:D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.623 67 1
Trzeba przyznać że warto było poczekać żeby teraz zobaczyć taki model . Bardzo ładnie wykonany (y) Tak jak Koledzy wyżej napisali że jeszcze te lustra by pasowało zrobić . To by była taka kropka nad i . Widać po tle że będzie tutaj co oglądać :D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 10