• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja USA - Brodagaz

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Ten Ford jest tak brzydki, że aż piękny. :) Czemu w tym temacie zawsze pojawia się Sheriff? :D
Powiem tak tylko w Polsce Policja jest od ścigania i karania na całym świecie( nie dotyczy kilku krajów wysoko rozwiniętych;)) , Policja jest po to by chronić i pomagać obywatelowi.
Dlatego u mnie szeryf pomaga kierowcą.;)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.643 47 0
Lincolny z Ricko jak i zresztą pozostałe ich modele to klasa światowa.Rewelacyjne detale i wykończenie za stosunkowo niskie ceny.

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Mimo ,że to nie ciężarówki zaprezentowałeś tym razem to i tak bardzo interesujące te staruszki osobowe. Bardzo dobrze wykonane i bogate w szczegóły.:)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Taka moja mała nie konsekwencja ale postanowiłem w tym temacie pokazywać i osobowe i ciężarowe auta z USA tym bardziej że osobowych nie mam za dużo.
Dodge Monaco producent Praline.
P1350525.JPG
P1350527.JPG

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
No panie Broda toś teraz dal do pieca w poprzedniej prezentacji tymi klasykami... :eek: Przepiekne są te modele tych Lincolnów a ten zielony to po prostu coś cudownego.