• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja USA - Brodagaz

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Mimo, że amerykany mnie nie kręcą ten model naprawdę mi sie podoba. Takim to chyba FBI się poruszało swego czasu?

matekw

Znany użytkownik
Reakcje
19 0 0
Fajny fordzik, ale mam wrażenie że coś jest nie tak. To chyba te koła, ciut za duże i za nisko siedzi. Też macie takie wrażenie?

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.643 47 0
Strasznie brakuje ładnie wykonanych ameyrańskich ciągników w naszej skali.Chodzi mi o w miarę nowoczesne wozy jak ten Kenworth.Strasze jeszcze można dobrać, ale z nowymi jest posucha.Fajnie wyglada ta owiewka na masce.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Strasznie brakuje ładnie wykonanych ameyrańskich ciągników w naszej skali.Chodzi mi o w miarę nowoczesne wozy jak ten Kenworth.Strasze jeszcze można dobrać, ale z nowymi jest posucha.Fajnie wyglada ta owiewka na masce.
Zgadzam się kicha na całego coś kupić by było na poziomie graniczy z cudem.;)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.079 158 2
Fajne amerykańce. Przedostatnia prezentacja moim zdaniem najlepsza.
Peter był sympatyczny i Kenworth w tymi wielkimi kogutami (w Ameryce to wszystko takieee .....wielkieee...).

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Szeryf tym razem z psem :ROFL:.
A i ford rzeczywiście tak brzydki ,że za swoją inność jest doceniony .