• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja USA - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.190 387 20
Co tu można pisać Marcinie, jak ten szeryf znów łapie biednych kierowców. A w USA to taki szeryf ma możliwości i niestety jest "na prawie".
Obydwa modele ciekawe. Boję się tu zaglądać, bo zaraz może się okazać, że ja też zbieram amerykańce, tylko jeszcze o tym nie wiem. :D :D :D

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Co tu można pisać Marcinie, jak ten szeryf znów łapie biednych kierowców. A w USA to taki szeryf ma możliwości i niestety jest "na prawie".
Obydwa modele ciekawe. Boję się tu zaglądać, bo zaraz może się okazać, że ja też zbieram amerykańce, tylko jeszcze o tym nie wiem. :D :D :D
Maciek jak wejdziesz w amerykany to będziesz miał najładniejsze jak Cię znam więc śmiało na pewno będzie co podziwiać.:D

dkmgtc88

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Freightlinery bardzo fajne, co ciekawe nawet odwzorowanie modelu im nieźle poszło:ROFL:
Też będę musiał sobie chyba jakiegoś sprawić, a przy odrobinie obróbki mogą z tego wyjść całkiem niezłe zestawy.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.190 387 20
Kogut naprawdę ogromny, a holownik bardzo fajny. Podoba się. Genialnie wygląda przedni zderzaak.

prezes58

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Chevy wygląda świetnie. Szkoda tylko, że hak jest nieruchomy bo można by było pomyśleć nad scenką w której Chevy odholowuje "Szeryfa" kiedy ten sprawdza kierowcę Trucka. :D