Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Rewelacyjnie wygląda ten Actros z twoimi dodatkami które jeszcze bardziej go upiększyłyno i trzeba jeszcze pogratulować świetnej dioramyświetna robota.
No naprawdę kawał świetnej roboty. I sceneria też robi swoje. Szkoda że Herpa nie zrobiła więcej typowo gabarytowych model z tej firmy, bo maja trochę ciekawych pojazdów.
Świetne wyszedł ten model po waloryzacji. Szczegóły i dopracowane dodatki super się prezentują i urealniają zestaw. Prezentacja też na duży plus. Gratuluję.
Panie dołożone do pieca i to ostro . Bardzo ładnie zwaloryzowany model . Dużo detali które dodałeś sprawiają wrażenie że to prawdziwy zestaw . Natomiast mi się bardzo podoba ten kawałek magazyny który zrobiłeś . Dla mnie mistrzostwo .
Tak jak pisali poprzednicy, dłuuugo nic i w końcu PETRDA! Widzę , że kolejny "gruby" wątek w temacie. Model jak i otoczenie zrobione przepięknie. Czekam na więcej.
Dziś kolejny składaczek w mojej kolekcji który już spokojnie wjechał na gablotę Model to składak, Ciągnik siodłowy herpa kupiony kiedyś na alledrogo, naczepa herpa a kontener to awm kupione od PJ Głównie z ciężarówką delikatnie wzorowałem się na fotach zaczerpniętych z neta a reszta to już wyobraźnia i podpatrzenie na inne gotowe modele gdzieś znalezione w necie.
11. Volvo FH 12 "Hanpaa" z naczepą oraz tank kontenerem.
Wisisz mi za dentystę, bo jak mi opadła szczęka z wrażenia, to gdzieś pogubiłem wszystkie zęby Właśnie przejrzałem cały Twój temat, naprawdę rewelacyjne prezentacje I modele oczywiście też A jakiegoś F2000 masz do zaprezentowania?
Wisisz mi za dentystę, bo jak mi opadła szczęka z wrażenia, to gdzieś pogubiłem wszystkie zęby Właśnie przejrzałem cały Twój temat, naprawdę rewelacyjne prezentacje I modele oczywiście też A jakiegoś F2000 masz do zaprezentowania?
Słuchaj z tym dentystą to może być problem, dentysta tani nie jest a ja wszystkie oszczędności pcham w modele A co do F2000 to hmmm, mam i to nie jednego jak dobrze pójdzie to może pod koniec tego tygodnia wjedzie tu właśnie F2000 a jak nie to najpóźniej w przyszłym tygodniu
Kolejna rewelacyjna prezentacja. Model zrobiłeś świetnie. Naprawdę można Ci zazdrościć umiejętności. Pomysł jak i wykonanie jest genialne. Jestem pod wrażeniem. Herpa może się od Ciebie uczyć jak wykonać tył naczepy.