Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Świętnie zrobiony modele , chociaż nie wiem czy nie lepiej by było jakbyś w drugiej osi na samochodzie też założył pojedyncze koła . Podoba mi sie także że przyczepę dałeś 3-osiową . Kawał dobrej roboty .
Jak zwykle oglądając twoje modele i ich prezentację szczęka mi opadamodel wygląda rewelacyjnie w takim zestawieniu i z tymi wszystkimi dodatkamigratuluję talentu do tworzenia takich rarytasów.
Teraz dowaliłeś do pieca grubo. Kozacka stonoga. Spora ilość detali robi wrażenie. Niestety gość ma delikatnie mówiąc prz€$®@ne, bo już go inspekcja dorwała.
Model rzeczywiście, świetny. Dodatki robią tu robotę. Ale i tak najbardziej niesamowite wrażenie to dają Twoje zdjęcia. Modele wyglądają jak realne ciężarówki. Jestem pod wrażeniem. Taką prezentację to ogląda się rewelacyjnie. Aż trudno wzrok oderwać.
Na początek napisze tak - "biere fszystko" i ostrożnie przy pakowaniu dioramki. Kawał MEGA dobrze wykonanej roboty i w dodatku w wersji pod "puszki". Do tego wspaniałe ujęcia. Wielki szacun i brawa za ostatnią prezentację.
Żeby nie było że nic się u mnie nie dzieje a dzieje się i to sporo, jak nie model to mała diorama do prezentacji którą zaprezentuje właśnie dziś w tej prezentacji. Do rzeczy:
Model to oryginał z Herpy który wjechał na mój warsztat i dostał kalki oraz przeszedł pewne modyfikacje i ulepszenia
10. Mercedes-Benz Actros MP4 1845 + naczepa Krone "firanka". Model w oryginalnym malowaniu włoskiej firmy "Gruber Logistics"
Pozdrawiam i zachęcam do komentowania
PS. Zdradzę wam że będzie tu dużo więcej "Gruber-ów" bo robię mini flotę w tym barwach
Kapitalnie wygląda po Twoich modyfikacjach. Te wszystkie dodatki sprawiają, że wygląda jak realny samochód. A i diorama dodaje uroku prezentacji. Gratuluję pomysłu i wykonania. Lubię takie prezentacje.
Jak widzę tylko powiadomienie o nowości w Twoim wątku, to wiem że jak wejdę to się nie zawiodę. Tak jest i tym razem. Bardzo lubię barwy tego przewoźnika, a dopieszczony przez Ciebie wygląda genialnie. Wszystkie detale bardzo dobrze odwzorowane a całość efektu dopełnia tło. Zestaw bardzo dobrze prezentuje się na takim industrialnym tle. Już się nie mogę doczekać kolejnych okazów. Obstawiam jakieś Iveco