Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dzięki wszystkim za komentarze
Dziś zaprezentuję coś dla mnie znaczącego, może na początek krótko wyjaśnię: Otóż model który tutaj prezentuje to model odwzorowany w 100% do oryginału (przynajmniej takie było założenie). Model a w rzeczywistości ciężarówka którą osobiście miałem i mam przyjemność jeździć zawodowo, konkretnie to sezonowo gdyż to auto z mazowieckiego a te rejony to rejony owocowe tak że z początkiem czerwca, a końcem listopada rozbijam się tu i ówdzie tym Maniutkiem Na koniec dodam że nie jest to jedyny model tego typu w mojej kolekcji i z biegiem czasu zaprezentuje kilka innych również 100% odwzorowanych modeli które przynajmniej w realu przewaliły się przez moje dłonie i oczy
Obiecałem F2000 i słowa dotrzymałem "Kocham to" w zupełności dodaje mi skrzydeł i motywacji by tworzyć kolejne dzieła A tak po cichaczu Ci powiem że to dopiero początek F-ek w moim wydaniu
I takie modelarstwo to ja lubię, świetnie wykonana praca i ciężko mi oderwać wzrok od tego MANa w miniaturze Widać że włożyłeś wieeele godzin pracy, strasznie mi się podoba
Panie kłaniam nisko głowę . Kapitalna robota . Pięknie sie ten maniek prezentuje . Przez całą zimę odwiedzałem okolice Grójca wożąc skrzynkę na jabłka i tam takich zestawów pełno . Szczególnie właśnie to F2000 często się widuje w transporcie jabłek . Zresztą przez te wycieczki w te rejony też mam na tapecie zestaw z F2000 w roli głównej , tylko mój będzie rodem ze wschodu . Czyli odbiorców owoców . Jeszcze takie pytanie czy planujesz mu robić BDF odkryte do przewozu luzem jabłka ?
Oczywiście że tak BDFy już prawie są gotowe Będzie przemysł luzem na bdfach taki jak widujesz w Grójeckich okolicach będzie kilka takich składów pod przemysł i miękki owoc(truskawka, wiśnia).
Przegiąłeś z tymi przewodami i sprężynami na dyszlu genialne wykonanie ,masa pracy . Szukam do czego mogę się przyczepić i nie znajduje
Szacun za pracę na takim sprzęcie , ja takiego Mana nigdy nie prowadziłem
Koledzy już chyba wszystko napisali o tym modelu więc ja nie będę się rozpisywał tylko podziwiał twoją rewelacyjną pracęnaprawdę odwaliłeś kawał dobrej roboty.gratuluję
Ja myślałem, że Hanapa pozamiatał w temacie, ale jednak GRUUUBO się pomyliłem... Patent z plandeką widzę pierwszy raz. Bardzo proste, a zarazem pomysłowe rozwiązanie. Model wyszedł tak dobrze, że nie mogę przestać go oglądać. Strach pomyśleć jaki będzie kolejny model...