Witam!
Zbyszek jak tylko coś znajdę wyślę na PW
Chciałbym podsumować rok 2012, ponieważ sylwestra spędziłem po modelarsku przy makiecie
Chciałbym podziękować wszystkim oglądającym makietę i piszącym tutaj.
W szczególności (kolejność przypadkowa)
Zbyszek za rady odnośnie zieleni jak i wypożyczenie sadzarki, za niedługo mam nadzieje posadzić ostatnią część trawy i oddać.
Marekw111 również za wszelkie rady modelarskie, długie rozmowy na gg o modelarstwie jak i na inne tematy.
Popowe również za cenne rady jak i długie rozmowy na czacie.
Daniel loko za pomoce z zielenią, szutrem i patyną.
Paziu1000000 za pomoce w pracach elektrycznych jak i doradztwo techniczne.
ManMania, Kris, Paparazzi 97 i całej reszcie, która wiernie mi kibicowała za cenne uwagi jak i pochwały motywujące do pracy
Więc teraz relacja z wczorajszych prac. Zacząłem od przygotowania całego sprzętu, a potem poszło już z górki
Dorobiłem trochę ładunków.
Na terenie lokomotywowni należy tylko zrobić suszarnie piasku wraz z wieżą do piaskowania, wymienić płyty przejazdowe - to z rzeczy na już. Z czasem dojdą pewnie jakieś detale, figurki, pojazdy i oświetlenie.
Oraz małe porównanie dzisiaj i przed rokiem
Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
KuKu
Zbyszek jak tylko coś znajdę wyślę na PW
Chciałbym podsumować rok 2012, ponieważ sylwestra spędziłem po modelarsku przy makiecie
Chciałbym podziękować wszystkim oglądającym makietę i piszącym tutaj.
W szczególności (kolejność przypadkowa)
Zbyszek za rady odnośnie zieleni jak i wypożyczenie sadzarki, za niedługo mam nadzieje posadzić ostatnią część trawy i oddać.
Marekw111 również za wszelkie rady modelarskie, długie rozmowy na gg o modelarstwie jak i na inne tematy.
Popowe również za cenne rady jak i długie rozmowy na czacie.
Daniel loko za pomoce z zielenią, szutrem i patyną.
Paziu1000000 za pomoce w pracach elektrycznych jak i doradztwo techniczne.
ManMania, Kris, Paparazzi 97 i całej reszcie, która wiernie mi kibicowała za cenne uwagi jak i pochwały motywujące do pracy
Więc teraz relacja z wczorajszych prac. Zacząłem od przygotowania całego sprzętu, a potem poszło już z górki

Dorobiłem trochę ładunków.

Na terenie lokomotywowni należy tylko zrobić suszarnie piasku wraz z wieżą do piaskowania, wymienić płyty przejazdowe - to z rzeczy na już. Z czasem dojdą pewnie jakieś detale, figurki, pojazdy i oświetlenie.

Oraz małe porównanie dzisiaj i przed rokiem

Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
KuKu