Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Budynek świetnie wykończony. Mam tylko jedno "ale"....
Bardzo nienaturalnie wygląda ta "lewitująca" przybudówka. Drzwi kończą się równo z dolną krawędzią ściany, co sugeruje, że nie ma tam żadnego stropu/podestu, na którym by ta przybudówka stała.
Budynek świetnie wykończony. Mam tylko jedno "ale"....
Bardzo nienaturalnie wygląda ta "lewitująca" przybudówka. Drzwi kończą się równo z dolną krawędzią ściany, co sugeruje, że nie ma tam żadnego stropu/podestu, na którym by ta przybudówka stała.
Dziękuję za miłą opinię. Co do drewnianej budki, to sugerowałem się tyło zdjęciami z neta. Może belki mocujące drewnianą konstrukcję z budynkiem są ukryte przez pionowe deski. Tak to wygląda w rzeczywistości.
OK. Zwracam honor.
Zmyliły mnie: framuga oraz brak zawiasów, co sugeruje, że drzwi w modelu otwierają się do środka. A w rzeczywistości otwierają sie one na zewnątrz.