Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Przemalowane dachy na właściwe kolory, dodane nowe trąbki, wymienione reflektory na lusterka oraz elektryka, kabiny w kolor, , wszystko w DCC, całość postarzona jak ze szlaku
Nie chwaląc się, bo nie mam czym się chwalić, to rzeczywiście moje.
Jak zawsze z tego "Warsztatu" wyszły bardzo ładnie, a w rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej. ZNTK Goleniów to jest ewenement na skalę... "Oni" w tym Warsztacie pracują jak - nie przymierzając - Przodownicy Pracy Socjalistycznej (z zachowaniem Pierwszej Jakości).
Kalki projektował Zbyszek Gałczyński, którego polecam wszystkim, a zwłaszcza tym, którzy nie mają doświadczenia w zamawianiu kalek. Zbyszek ma cierpliwość dla takich jak ja debiutantów, zawsze pomoże i doradzi. Dziękuję Panowie!