O Kolega już mnie uprzedził.
nawet czas publikacji prawie ten sam (15:09 i 15:10)... dosłownie, chyba w tej samej chwili wysłaliśmy odpowiedź
Chętnie odkupie książkę... Ale to już na chwilę obecną marzenia... Uorzedzjac. Książkę w formie cyfrowej posiadam.
Ja nabyłem ją drogą wysyłkową ponad 12 lat temu, kiedy jeszcze była reklamowana w Świcie Kolei
. Nawet nie wiedziałem, że jest już niedostępna, bo jak kojarzę, jeszcze ok. 2-3 lata temu, przy zamawianiu jakiejś książki na stronie internetowej KOLPRESSU, była ciągle dostępna (a właściwie jej ciągłe dodruki). Tymczasem sprawdziłem, i faktycznie jest już niedostępna
Na stronie KOLPRESSU widnieje jednak informacja, że pod koniec roku 2018 ma się ukazać jej nowsze wydanie.
http://www.kolpress.pl/?tabor-kolejowy,51 Wprawdzie o nowym wydaniu czytałem już rok, i dwa, i chyba trzy lata temu (ciągle opóźnia się ukazanie nowej wersji), to tak sobie myślę
, że obecny brak na stronie KOLPRESSU starego wydania, może świadczyć, że lada chwila ukaże się na rynku nowe i być może trafi do rąk miłośników kolei pod choinkę. Już nawet wiem o jaki prezent poprosiłbym żonę, tffu, znaczy się Mikołaja