• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Spalinowo-elektryczny hyde park (ale tylko nasze koleje i czasy współczesne)

newermind

Łowca cech
Zespół forum
ŁKMK
Reakcje
3.595 45 1
24. 02. 2005 r. Szlak Łódź Kaliska - Lublinek, którym jedzie pociąg prowadzony ET22-651, a składający się z czterech lokomotyw ST44-998,1078,N/N,337.
Na "popychu" pracuje ET22-386, a skład jedzie w relacji Łódź Olechów - Zduńska Wola Karsznice.
2005_0224_114548 (2).JPG
2005_0224_114611 (2).JPG

xxx

Znany użytkownik
Reakcje
3.508 35 0
Piotrze bardzo, bardzo dawno temu ostatni raz widziałem taki widok. Ostatnio wspominałem o takim czymś jak pociąg lokomotywowy i takie piękne ujęcie akurat wkleiłeś. Super zdjęcia posiadasz w zasobach. Niby nie tak dawno, niby wydawało się, że to będzie zawsze powszechne a tutaj kilkanaście i nie ma czego oglądać.

newermind

Łowca cech
Zespół forum
ŁKMK
Reakcje
3.595 45 1
Adamie, dziękuję za miłe słowa i obiecuję jeszcze coś pokazać z moich, skromnych zasobów.
Jeśli zaś chodzi o upływ czasu, to już dawno doszliśmy z @Paweł R do wniosku, że "jutro" za dwa tygodnie będzie "zamierzchłą" przeszłością. ;)

Speedway

Znany użytkownik
Reakcje
9.498 18 0
Tak, wiem i nawet rozmawialiśmy ze sobą (stojąc przy przejeździe kolejowym). Jednak domyśliłem się tego dopiero w domu, oglądając zrobione przez Ciebie zdjęcia. Fotografowałeś ten sam tabor co ja, jednak w nieco innym miejscu. Powiem więcej, na Warszawie Głównej Towarowej fotografowaliśmy te same lokomotywy, w tym samym dniu, jeszcze co najmniej trzykrotnie. Jednak wówczas, między zdjęciami dzieliło nas od godziny do kilku. Ot, życie...