• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Spalinowo-elektryczny hyde park (ale tylko nasze koleje i bez czasów współczesnych)

Jarząbek

Znany użytkownik
Reakcje
1.591 73 0
Z tego widać, że akcja obok której nikt nie był obojętny ... pierwszym był ... fotograf ze Skolego.;)

ale obok tego zdjęcia nie potrafię przejść obojętnie ;). Widok (trochę okrojony dla wyolbrzymienia pojazdu) ze zbiorów Biblioteki Narodowej. Ponieważ wykonał go fotograf ze Skolego to można domniemywać iż jest to jeden z pięciu lwowskich wagonów w drodze do Kołomyi uchwycony gdzieś pomiędzy Stryjem i Stanisławowem.
http://forum.modelarstwo.info/threads/wagony-motorowe-w-europie.15235/page-10#post-571856

Reakcje
81 3 4
Wreszcie ktoś się tym zainteresował, ciągłe kopiowane całych galerii jest wręcz szkodliwe. Nie dość, że zajmuje miejsce, to jeszcze traci się czas na szukanie wartościowych informacji i unikalnych zdjęć. Fakt, czasem wygrzebanych z galerii, ale nie hurtowo. Podany link w zupełności wystarcza aby cieszyć się nowymi obrazami. To może od razu przekopiować całe np. TWB. Ileż to będzie nowych postów !. I jeszcze jedno takie działanie może doprowadzić do tego , iż autor całkowicie zblokuje możliwość kopiowania i nikt z tego / przynajmniej teoretyczne/ nic nie dostanie.

Ostatnio edytowane:

luc1979

Znany użytkownik
Reakcje
280 0 0
Bez przesady. Jak już są to niech zostaną.
Powtórzę raz jeszcze- bez podania daty i miejsca zrobienia są bezwartościowe i powinny zostać usunięte jako śmieci. W dodatku, na urządzeniach mobilnych - przez tego rodzaju "śmieci" - czytanie wątków historycznych jest masakryczne, bo strona ładuje się kilkukrotnie i trzeba non stop przewijać. Ja jestem zdecydowanie za tym, by tego rodzaju posty ze zdjęciami, linkujące powszechnie dostępną stronę, bez podania opisów na tej stronie (oraz autora) kasować - bo co mi po nich, jak by przeczytać o tym gdzie i kiedy zostały zrobione muszę wejść i tak na tamtą stronę?