• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Giełda Sosnowiec – Giełda Modelarska SMK Katowice

Grzes

Moderator forum Sterowanie oraz Mikro-producenci.
Zespół forum
Donator forum
BGM
SMK Katowice
Reakcje
614 7 0
Jutro na giełdzie będzie możliwość zmiany softu oraz menu PL w MultiMaus ROCO.
Zapraszam.

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.602 50 5
Zawsze warto przyjechać na giełdę. Są inne sklepy. No i co miesiąc można coś ciekawego trafić. Zależy czego szukasz :) Tabor jest ze wszystkich epok, we wszystkich możliwych wersjach (od części, przez używane, mocno używane, nie używane).

Jasiek5

Aktywny użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
92 0 0
Giełda giełdą.

W najbliższy weekend zapraszam do Krakowa na Wystawę Makiet i Modeli kolejowych
w Muzeum inżynierii Miejskiej w Krakowie, przy ul. Św. Wawrzyńca 15.
3.12 Sobota: 10-14 i 16-20
4.12 Niedziela: 10-14 i 15-19

Przy okazji mnie nie będzie teraz na giełdzie - jestem w Krakowie na Wystawie
Pozdrawiam

Grzes

Zespół forum
Donator forum
BGM
SMK Katowice
Reakcje
614 7 0
Zmiana softu oraz menu PL ( i nie tylko PL - jak ktoś sobie życzy może być nawet po hiszpańsku , portugalsku , szwedzku czy też duńsku... ale po chińsku nie mam :D ) w MultiMaus ROCO aktualne na jutrzejszej giełdzie.
Zapraszam.

Jasiek5

Aktywny użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
92 0 0
Olek_Bytom napisał(a):
Proszę o informację, kiedy odbędzie się następna giełda. Czy będzie coś w lutym ?
Czy tak trudno zapamiętać, że każda I niedziela miesiąca, chyba że wypada jakieś święto to następna.
Najbliższa 5 luty 2012 r.

Grzes

Zespół forum
Donator forum
BGM
SMK Katowice
Reakcje
614 7 0
Jak zwykle - aktualne MultiMaus ROCO
Będę w Katowicach na giełdzie - jak tylko nie zamarznę :twisted:

robo

Znany użytkownik
Reakcje
641 11 6
Czy w tą niedzielę odbędzie się giełda w Katowicach?. Pytam bo ostatnio jak przejeżdżałem przez dworzec to wszystko jest w remoncie.

śledź

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.738 60 9
Giełda w Katowicach zawsze jest w pierwszą niedzielę miesiąca i tak jak Kris pisze odbywa się na stary dworcu. Czy warto jechać hmm? Byłem raz i się mocno rozczarowałem , lecz zaspokoiłem swoją ciekawość. Asortyment i ceny , które były troszkę wygórowane trochę mnie zniechęciły. Pojedziesz , zobaczysz i sam ocenisz.

Elvis

Znany użytkownik
Reakcje
1.714 62 3
Myślę, że Robo wybiera się nie po to żeby coś kupić, ale wręcz odwrotnie ;)
Robo, a jak już będziesz to zapraszam do "baru" pogadamy o cyfrowych ryflakach.

robo

Znany użytkownik
Reakcje
641 11 6
Tak jak to Elvis trafnie stwierdził będziemy na giełdzie żeby coś sprzedać. :) i może coś kupić.
Obecnie mamy kilkanaście uszkodzonych ryflaków bez pudełek z drobnymi ubytkami/uszkodzeniami. Braki są głównie w małych elementach (wskaźnik sygnałowy, poręcz nic poważnego) Będą one sprzedawane w niższej cenie, także jakby ktoś chciałby zakupić 101A po obniżonej cenie to zapraszamy. Oprócz tego będziemy mieli nowe tzn. te co się do tej pory ukazały. (nowe przydziały się właśnie robią).
Do baru to chętnie zajdę. A będzie PIWO z kiełbaską ? :D