• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Giełda Sosnowiec – Giełda Modelarska SMK Katowice

Elvis

Znany użytkownik
Reakcje
1.714 62 3
Powtażam i to po raz ostatni. W KALENDARZYKACH SĄ ZAZNACZONE WSZYSTKIE TERMINY. Właśnie dla takich osób, które nie przyjeżdżają co miesiąc. Krzychu, główny organizator giełdy nie korzysta, jak wielu ludzi starszej daty z forum. Poza tym mieszka pod OPOLEM i nie widział konieczności przyjazdu w dniu dzisiejszym. Z tego co wiem, to wolał pobyć przy grobie zmarłej żony.
No i gdzie by ta kartka miała niby wisieć, żeby zabłąkani modelarze mogli sobie przeczytać, że giełdy nie będzie.

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.602 50 5
Ja też powtarzam po raz ostatni, że Krzychu nie musi osobiście być na forum, aby zainteresowani byli poinformowani.
I drugą rzecz powtarzam po raz ostatni - nie piję do Ciebie :) - to ogólna sugestia. Przecież nie tylko Ty bywasz na giełdzie.

Moja prośba: Jeśli termin giełdy odbiega od normy, proszę o jedno zdanie w tym wątku - "Giełda będzie tydzień później".

To chyba nie jest ponad możliwości. Za każdym razem może to być kto inny.

Wszystko. Nie ciągnijmy tego wątku więcej...Bądźmy za sobą, a nie przeciw sobie. :)

Elvis

Znany użytkownik
Reakcje
1.714 62 3
Poniżej przedstawiam plan giełdy na rok 2014.
Giełda, jak dotychczas odbywać się będzie w pierwszą niedzielę miesiąca.
Jedynie w miesiącach maj i listopad, giełda jest przesunięta na 2-gą niedzielę z tytułu tzw. świąt.

5 styczeń
2 luty
2 marzec
6 kwiecień
11 maj
1 czerwiec
6 lipiec
3 sierpień
7 wrzesień
5 październik

9 listopad
7 grudzień

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.602 50 5
Poniżej przedstawiam plan giełdy na rok 2014.
Giełda, jak dotychczas odbywać się będzie w pierwszą niedzielę miesiąca.
Jedynie w miesiącach maj i listopad, giełda jest przesunięta na 2-gą niedzielę z tytułu tzw. świąt.

5 styczeń
2 luty
2 marzec
6 kwiecień
11 maj
1 czerwiec
6 lipiec
3 sierpień
7 wrzesień
5 październik

9 listopad
7 grudzień

ELVIS - WIELKIE DZIĘKI !!!! (y) Wystarczy nawet taka informacja, raz w roku i wszystko jasne. Jeszcze raz dzięki !!! :)

Nie bolało, prawda? ;) ;) ;)

Dominik

Znany użytkownik
FREMO Polska
NAMR
Reakcje
352 15 0
Ja nie wierzę. Za pół roku i tak 3/4 zainteresowanych z forum nie będzie pamietać i przyjedzie "w pierwszą niedzielę miesiąca". Ale... pust budiet. W koncu jak klient nie doczytał albo sie nie dowiedział to jego wina. Ja bym kalendarium giełd wydrukował na bilecie, informacja dotarłaby do wszystkich na prawdę zainteresowanych, znaczy tych co jeżdżą na giełdę w Katowicach. Leszek nie piję do Ciebie ani organizatora. Mój post należaloby raczej potraktować jako takie szczątkowe szkolenie z marketingu. Daj Boże przyda sie najwiekszej ilosci userów nie tylko po linii hobby modelarskiego. W końcu Klient to jedyny człowiek w firmie, który nawet prezesa zwolnić może ;)
edit - były kalendarzyki? nie dotarł do mnie żaden. W kazdym razie jak są to dobrze, aczkolwiek fakt, że nie dotarł do mnie żaden świadczy o słabości kanałów dystrybucji tej wiedzy. Najlepszy chyba byłby sposób z drukowaniem terminów na bilecie, gdzie terminy odstające od reguły byłyby zaznaczone na przykład boldem albo na czerowno...

Ostatnio edytowane:

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.602 50 5
Członkowie dostali, a klienci, nieczłonkowie ? Dzięki, że zapodałeś daty na forum. Nawet jeśli nie będę pamiętał dat, to będę pamiętał, że tu są. I sę looknę :)

Elvis

Znany użytkownik
Reakcje
1.714 62 3
Jakbyś przyjeżdżał przed 8.00 to byś poczuł. :confused::eek::cry::sick::gwizd:

Nie wiem, czemu przyznajecie mi te punkciki. Wydaje mi się, że pomyśleliście, że giełda odbędzie się u góry w świetlicy. To na 100% się nie wydaży.
Pisząc o starym miejscu miałem na myśli Inqbator. A wtrąciłem, bo szykuje nam się wielka zmiana. Ale o tym więcej coś napiszę, ajk już będzie wszystko uzgodnione i pewne. Narazie według podanego wcześniej harmonogramu.

Ostatnio edytowane: