Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
... 4 tygodnie temu widziałem i żartowałem z mechanikiem : " co to za kolor ... ? " ... oliwkową SM42 ! w Lesznie .
Czyżby jakiś bardziej zorganizowany masowy powrót do sprawdzonego w eksploatacji malowania ?
Co do modelu - to po ET21 - jest szansa że Piko za Trumnę może się wziąć ... IV -V - VI epoka i parę malowań ...
Dla mnie Trumna po ET21 to ex aequo z SM42 absolutny nr 2 !
Dziwny byłby to ruch w tematyce spalinek... Tamara w odsłonach PKP... IV, V, VI, na domiar setki TEM2 u prywaty, a nawet DB, czy rynki nieco dalej posunięte na wschód i nie tylko stanęłyby otworem. Zdecydowanie większy rynek
Uwaga zdjęcia dla ludzi o mocnych nerwach.
Destrukturyzacja lokomotyw w Opolu. SM31 057 czeka aż się do niej dobierze Terex. 2019 07 24. Oglądacie na własne ryzyko.
Uwaga zdjęcia dla ludzi o mocnych nerwach.
Destrukturyzacja lokomotyw w Opolu. SM31 057 czeka aż się do niej dobierze Terex. 2019 07 24. Oglądacie na własne ryzyko.