• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Slavi - mała zbieranina...

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.750 4 0
Witam Wszystkich po ponad rocznej przerwie w prezentacji modeli...
Mam nadzieję, że uda się TU bywać częściej i dzielić się z Wami tym co stoi w gablotach, a po części też w kartonach... :)
Dziś model który prędzej czy później musiał zagościć u mnie. Jeden z dość dużej już Herpowskiej "rodziny" z kabinami i naczepami w czerwonym kolorze, oraz granatowymi nadkolami. Wspólnym mianownikiem są tu kontenery TAL (Transamerica Leasing)
Ok, nie przedłużam... :)

Nr. 134 Herpa - Scania R'04 TL (R620) Eurogate/TAL - oryginał

DSC_7001.JPG
DSC_7002.JPG
DSC_7004.JPG
DSC_7007.JPG
DSC_7009.JPG
DSC_7011.JPG
DSC_7015.JPG

Zapraszam do oglądania i komentowania. :)

Ostatnio edytowane:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.585 387 20
Piękny model Sławku. Ciągnik świetny, ale Herpa już nas przyzwyczaiła do dobrze zrobionych ciągników. Tu robotę robi naczepa. Kapitalnie wygląda ze zrobionym tyłem i numerem taborowym. Świetny zakup. (y)

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.750 4 0
Ileż można czekać do jasnej ciasnej:ROFL:
Na szczęście pokazałeś coś co ja też mam, w modelach w kategorii "niezbywalne" i poluję na razie bezskutecznie na Dafa do parki .
Częściej proszę;)
Kolejna prezentacja będzie na pewno w tym roku! :ROFL: Na pocieszenie dodam, że tego modelu nie pokazywał chyba nikt na naszym forum. Miniatura 1/500 szt. Firma która ma oddział w PL i jest to zestaw kontenerowy... :cool:

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.750 4 0
Cześć Wszystkim i dziękuję za ostatnią aktywność w moim temacie. :)
Przyszedł czas na zapowiadany już model. Model bardzo rzadki. Wyprodukowany w ilości tylko 500 szt. Firma ma oddział w Grodzisku Wielkopolskim.
Herpa oryginalnie wypuściła ten model z 40 stopowym kontenerem chłodniczym MSC. Ja kupiłem miniaturę bez puszki. Chwilowo z dwoma dwudziestkami Athearn. Niestety, w internecie nie znalazłem żadnego zestawu z kontenerem... :( Od razu prośba - jeżeli ktoś zna numer brakującego kontenera a najlepiej - ma na sprzedaż takie "cuś", to będę wdzięczny...

Nr. 135 Herpa (907712) MB Actros '11 GS - Tevex - składak

DSC_7018.JPG
DSC_7020.JPG
DSC_7022.JPG
DSC_7024.JPG
DSC_7027.JPG
DSC_7028.JPG
DSC_7031.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.585 387 20
Świetny model. Nie wiedziałem, że Herpa wydała kolejnego polonika.
Pięknie wygląda z dwoma kontenerami. No a kontenery wykonane kapitalnie. (y)

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.441 1 0
Cześć Wszystkim i dziękuję za ostatnią aktywność w moim temacie. :)
Przyszedł czas na zapowiadany już model. Model bardzo rzadki. Wyprodukowany w ilości tylko 500 szt. Firma ma oddział w Grodzisku Wielkopolskim.
Herpa oryginalnie wypuściła ten model z 40 stopowym kontenerem chłodniczym MSC. Ja kupiłem miniaturę bez puszki. Chwilowo z dwoma dwudziestkami Athearn. Niestety, w internecie nie znalazłem żadnego zestawu z kontenerem... :( Od razu prośba - jeżeli ktoś zna numer brakującego kontenera a najlepiej - ma na sprzedaż takie "cuś", to będę wdzięczny...

Nr. 135 Herpa (907712) MB Actros '11 GS - Tevex - składak

Zobacz załącznik 1032251 Zobacz załącznik 1032252 Zobacz załącznik 1032253 Zobacz załącznik 1032254 Zobacz załącznik 1032255 Zobacz załącznik 1032256 Zobacz załącznik 1032257

Elegancki model z potencjałem, Te rygle na kontenerach - piękny detal.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 417
Samochody ciężarowe 2544