Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam Wszystkich bo bardzo długiej przerwie.
Dziś model, którego z kilku względów nie mogło u mnie zabraknąć. Najważniejsze - oddział tej firmy znajduje się w PL. Po drugie - jeszcze w Austrii Nussbaumer woziła dla nas półprodukty (najczęściej samochody Polskiego oddziału).
Sama miniatura 1/750 szt. Jak widać - lekko zwaloryzowana przez poprzedniego właściciela. No to jedziemy...
Nr. 127 Herpa- Scania R'09 HL Poll-Nussbaumer - oryginał
Nie wiemjak to jest Sławku, ale każdy model który ląduje u Ciebie w wątku, nabiera w moich oczach ekskluzywności
Zaczynając swoje wtórne zbieractwo przeważały u mnie różnej maści beczki i silosy i niewiele brakowało aby i u mnie wylądował,
ale potem mnie wzięło na lodówki i puszki i jakoś w końcu gonie kliknąłem, a szkoda bo jest swietny
Witajcie.
Dziś tradycyjnie, zdjęcie grupowe. Kiedyś zastanawiałem się, czy nie zebrać też tych od AWM, ale jakość wykonania tak mocno odstaje od tych Herpowskich, że odpuściłem i nie zagoszczą w gablocie... Liczę po cichu, że może Herpa jeszcze coś wypuści...
Ładnie Ładnie Rodzeństwo razem. A co do samych modeli to sa swietne. A awmki nie sa wcale takie złe. Zawsze kolekcja sie powiekszy i to o dobre 5 albo 6 modeli. Bo jest z tej firmy pare perełek