Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Cześć Wszystkim.
Dzięki za ostatnią aktywność w moim temacie. Dziś pozostajemy przy Scanii. Model, na który miałem już jakiś czas ochotę. Po pierwsze - ze względu na konfigurację, a po drugie - zebrała mi się mała "rodzinka" w jednych barwach...
Z dedykacją dla @Tomek M.
Moje gratulacje Sławku!!!
Przyznam szczerze że ten model awansował do rangi jednego ze "świętych graali" które muszę mieć, i cieszę się że go posiadasz
Ja ostatnio przerżnąłem licytację Dafa XF105 "Eurogate" również z takim kontenerem.
Moje gratulacje Sławku!!!
Przyznam szczerze że ten model awansował do rangi jednego ze "świętych graali" które muszę mieć, i cieszę się że go posiadasz
Ja ostatnio przerżnąłem licytację Dafa XF105 "Eurogate" również z takim kontenerem.
Z niektórymi moimi modelami (a dokładniej z ich zakupem) wiążą się dość ciekawe historie. Nie inaczej jest w tym wypadku... Pomijając sytuację , w jakiej natknąłem się na ten model w internecie, to miałem tylko ok. 90 s na reakcję przed końcem licytacji...
Cześć Wszystkim. Dzięki za komentarze.
Dziś wypadałoby pokazać wszystkie trzy Jurgen-y i tak też się stanie. Na chwilę obecną "do szczęścia" brakuje mi tego , który ma Tomek. Nie wykluczam też jakichś pisanek w przyszłości...
Na dziś przedstawiam trzy sztuki razem...
O tym modelu pisałem już wcześniej , przy okazji prezentacji. Kupiłem już jakiś czas temu , w dobrej cenie, teoretycznie na handel. Na szczegóły nie zwróciłem uwagi. Dopiero podczas zdjęć z oryginałem , okazało się , że poprzedni właściciel powymieniał sobie parę części. skoro trochę się różnią, to postanowiłem zostawić u siebie...