• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Slavi - mała zbieranina...

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.767 4 0
Cześć Wszystkim. :)
Dzięki za ostatnią aktywność w moim temacie. Dziś pozostajemy przy Scanii. Model, na który miałem już jakiś czas ochotę. Po pierwsze - ze względu na konfigurację, a po drugie - zebrała mi się mała "rodzinka" w jednych barwach... :D
Z dedykacją dla @Tomek M. :D

Nr. 111 Herpa - Scania R500 V8 Jurgen Schmid - oryginał

DSC_2885.JPG
DSC_2887.JPG
DSC_2891.JPG
DSC_2894.JPG
DSC_2900.JPG
DSC_2904.JPG

Zapraszam do oglądania i komentowania. ;)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.089 68 0
Moje gratulacje Sławku!!!
Przyznam szczerze że ten model awansował do rangi jednego ze "świętych graali" które muszę mieć, i cieszę się że go posiadasz;)
Ja ostatnio przerżnąłem licytację Dafa XF105 "Eurogate" również z takim kontenerem.

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.767 4 0
Moje gratulacje Sławku!!!
Przyznam szczerze że ten model awansował do rangi jednego ze "świętych graali" które muszę mieć, i cieszę się że go posiadasz;)
Ja ostatnio przerżnąłem licytację Dafa XF105 "Eurogate" również z takim kontenerem.
:D Z niektórymi moimi modelami (a dokładniej z ich zakupem) wiążą się dość ciekawe historie. :D Nie inaczej jest w tym wypadku... Pomijając sytuację , w jakiej natknąłem się na ten model w internecie, to miałem tylko ok. 90 s na reakcję przed końcem licytacji... :ROFL:

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.767 4 0
Cześć Wszystkim. :) Dzięki za komentarze.
Dziś wypadałoby pokazać wszystkie trzy Jurgen-y i tak też się stanie. Na chwilę obecną "do szczęścia" :D brakuje mi tego , który ma Tomek. :) Nie wykluczam też jakichś pisanek w przyszłości... :)
Na dziś przedstawiam trzy sztuki razem...

DSC_2907a.JPG
DSC_2911.JPG
DSC_2914.JPG
DSC_2919.JPG
DSC_2925.JPG
DSC_2926.JPG
DSC_2928.JPG

Zapraszam do oglądania i komentowania. :)

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.767 4 0
Pięknie się prezentują:love:, ta z MOL-em to jakiś osobny wypust ?, wydaje mi się że też odcienie grilla się nieco różnią.
O tym modelu pisałem już wcześniej , przy okazji prezentacji. :) Kupiłem już jakiś czas temu , w dobrej cenie, teoretycznie na handel. Na szczegóły nie zwróciłem uwagi. Dopiero podczas zdjęć z oryginałem , okazało się , że poprzedni właściciel powymieniał sobie parę części. :D skoro trochę się różnią, to postanowiłem zostawić u siebie... :D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 417
Samochody ciężarowe 2544