• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Slavi - mała zbieranina...

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.099 68 0
Zanim zacznę komentować powiem Ci szczerze że miałem identyczny pomysł:D, bo akurat to F-12 z puszką CHO-YANG, jest w miarę tanie i
łatwo dostępne.
Mimo wszystko strasznie byłem ciekaw co to za tajemniczy czwarty NTK, nie zawiodłem się:love:, model świetny(y)(y)(y), i te wszystkie dodatki
które mu dorobiłeś czynią go bardzo atrakcyjnym.
Tak czy tak, ja również go kiedyś zrobię po swojemu;)

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Zanim zacznę komentować powiem Ci szczerze że miałem identyczny pomysł:D, bo akurat to F-12 z puszką CHO-YANG, jest w miarę tanie i
łatwo dostępne.
Mimo wszystko strasznie byłem ciekaw co to za tajemniczy czwarty NTK, nie zawiodłem się:love:, model świetny(y)(y)(y), i te wszystkie dodatki
które mu dorobiłeś czynią go bardzo atrakcyjnym.
Tak czy tak, ja również go kiedyś zrobię po swojemu;)
Dzięki i bardzo Ci kibicuję :), bo NTK w naszej skali nigdy za wiele... :D

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.099 68 0
Brawo, Brawo, Brawo!!!!
Właśnie czekałem na taką grupkę:love:, teraz jeszcze tylko zostało Ci tanio zdobyć F12 z AWM i ewentualnie kalki na Iveco (bo są;))
a ja w końcu muszę odłowić tę starą eF-kę z e-bay i też poszerzyć swoją flotę;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
To Volvo z Sovtransauto naprawdę interesujące, chociaż co nieco bym poprawił. Ale i tak plus że sięgają po takie staruszki. Kto nie posiadał kiedyś Volva NTK ręka do góry (ja :ROFL:). W parze ze starszymi braćmi tworzy ciekawą gromadkę.

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Cześć Wszystkim. :) Dzięki za ostatnie wizyty i komentarze.
Dziś wracamy do współczesności. Pokażę Wam model , który kupiłem ponad rok temu. Wielkie dzięki dla kolegi @lotus102 (y).
Jest to czwarty pojazd z mojej małej "rodzinki", która najbardziej odbiega od profilu całej "zbieraniny"... :D Pomysł na ładunek i wykonanie mojego autorstwa. Model parkuje w gablotce właśnie tak - bez plandeki. Z Herpy brakuje mi już tylko MANa F2000....

Nr. 109 Herpa - MAN TGA 26.530 - oryginał

DSC_0413.JPG
DSC_0415.JPG
DSC_0416.JPG
DSC_0418.JPG
DSC_0420.JPG
DSC_0423.JPG
DSC_0424.JPG
DSC_0428.JPG

Zapraszam do oglądania i komentowania. :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.099 68 0
Właśnie wczoraj odnalazłem w szpargałach kartę SD ze starej komórki, i to był jeden z pierwszych modeli jaki mi się wyświetlił;)
Wiem że nie do każdego to malowanie przemawia, ale dla mnie jest ono piękne i na pewno kiedyś go wykupię z powrotem.
Gratulacje(y)(y)(y), w realu to malowanie delikatnie przybrudzone, jest niesamowite:love:

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Właśnie wczoraj odnalazłem w szpargałach kartę SD ze starej komórki, i to był jeden z pierwszych modeli jaki mi się wyświetlił;)
Wiem że nie do każdego to malowanie przemawia, ale dla mnie jest ono piękne i na pewno kiedyś go wykupię z powrotem.
Gratulacje(y)(y)(y), w realu to malowanie delikatnie przybrudzone, jest niesamowite:love:
No akurat mi się to malowanie bardzo podoba :D i pewnie dlatego jest to kolejny wyjątek (z wielu już :D) w mojej zbieraninie...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 417
Samochody ciężarowe 2544