• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Slavi - mała zbieranina...

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Witam Wszystkich. :)
Jak już pisałem wcześniej, na początku kupiłem "Robura" bez oryginalnej puszki, ale za to z dwoma naczepami. Zrobione kilka lat wcześniej zdjęcia pewnego zestawu , zainspirowały mnie do stworzenia czegoś niespotykanego na co dzień... Był ambitny plan zrobienia "miliona" pasów transportowych, :D ale wcześniej trzy godziny walczyłem z liną do dźwigu... Dobrze, że mam kochaną żonę, która pod koniec postanowiła mi trochę pomóc. Kilkanaście minut później , mógł bym mieć więcej rzeczy do zrobienia w tym "cholerstwie" albo po prostu miał bym jeden model mniej... :ROFL::ROFL::ROFL:

Będzie to prawdopodobnie jedyny taki zestaw w moich "zbiorach" i mimo dokupionego kontenera, tak już zostanie. Przepraszam za jakość zdjęć. Jak widzicie, robione w czasie jazdy...
No to jedziemy!

IMG_2534.JPG
IMG_2535.JPG
IMG_2536.JPG
IMG_2537.JPG
IMG_2539.JPG
DSC_8317.JPG
DSC_8319.JPG
DSC_8320.JPG
DSC_8324.JPG

Zapraszam do oglądania i opinii. ;)

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Ło panie to tak się da? Wielokrotnie widziałem ramy do końcowego montażu wożone w ten sposób, ale gotowe podkontenerówki jeszcze nie.
No „chłop” zrobił co najmniej 4 km w ten sposób , bo tyle +- za nim jechałem ( nie wiem ile wcześniej i później). Rozmawiałem z kolegą z pracy na ten temat i mówi, że takie zastawy jeżdżą regularnie przez Salzburg. Waga powinna się zgadzać a wysokość pasuje na pewno , bo 0,5 km wcześniej miał tunel 4 m ...

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.768 4 0
Witam i dziękuje za ostanie wizyty i komentarze. :)
Czasu brakuje , ale tradycyjne zdjęcie grupowe musi być. Jak widać , ze względu na ilość zaczyna być problem ze zmieszczeniem sie w kadrze... :D
Może kiedyś zrobię grupowe wraz ze starszymi modelami Kieserling, których również parę udało się uzbierać... :)

DSC_8349a.jpg
DSC_8352.JPG
DSC_8353.JPG
DSC_8356.JPG

Zapraszam do oglądania i komentowania. :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 417
Samochody ciężarowe 2544