• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Slavi - mała zbieranina...

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.769 4 0
Cześć Wszystkim. Dzięki za ostatnie wizyty i komentarze. :)
Dziś model w barwach, w których kilka sztuk już zdażyło się nazbierać... :D Nie będę się rozpisywał, bo i model nie należy do jakichś wybitnych. Trafił się , nie miałem - pasowało mieć... :)

Nr. 93 Herpa - Mercedes Actros 1843 EKB - oryginał

DSC_8329.JPG
DSC_8333.JPG
DSC_8335.JPG
DSC_8340.JPG
DSC_8342.JPG
DSC_8345.JPG

Zapraszam do ogladania i komentowania... ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.621 387 20
Przy Twoich preferencjach kontenerowych to jak najbardziej, modele tego przewoźnika, są właściwie pozycją obowiązkową. Świetnie wygląda z dwoma kontenerami na "barkach".

OP
OP
Slavi

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.769 4 0
Witam. :)
Dzięki za ostatnie odwiedziny i komentarze. Jak wiecie, nie biegam za nowościami z uporem maniaka ale tarafiła sie nowość w barwach EKB (na początku bez kontenera :ROFL:, ale zdobyłem i oryginalną "puszkę"). Na uwagę zasługuje nr. rej. na tylnej ścianie kabiny. Moja mała "podkolekcja" znów się powiekszyła...

Nr. 95 Herpa - Mercedes-Benz Actros EKB - oryginał

DSC_8294.JPG
DSC_8299.JPG
DSC_8300.JPG
DSC_8303.JPG
DSC_8307.JPG
DSC_8312.JPG

Zapraszam do ogladania i komentowania. ;)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 417
Samochody ciężarowe 2544