Ha! Tego niestety nie wiem. Z pewnością nie 0.7mm. Co najwyżej 0.4mm. Gdyby nie bałagan, w którym się taplam znalazłbym suwmiarkę i zmierzył grubość poniższego przewodu - może być, że to 0.4mm Ale wygląda dobrze i raczej jest to stal obwiedziona miedzią niż miedź, ponieważ jest dość sztywne. Za te dwa przewody z izolatorem sekcyjnym dałem 50PLN u Makieciarza. Drogo, ale sam bym tego nie zrobił, a wszystko dlatego, że już zbudowałem słup zasilający, no to muszę teraz zrobić odcinki sieci od siebie izolowane.
Zobacz załącznik 308239
Tak wygląda całość - dwa kompletne przewody.
Zobacz załącznik 308240
Tak to wygląda od góry - dwa przewody obok siebie, bo nie chciałem ich jeszcze rozpakowywać.
Zobacz załącznik 308241
Duże zbliżenie - chyba porządna robota.
@Arturro - co do szlaku Popowów - Radzymin - jest przejezdny, czeka na "dozielenienie", co do Arturowa, to zdarzyło sie tam pewne nieszczęście podczs transportu, dlatego będzie odbudowany i ponownie modernizowany (historia obowiązkowo w odpowiednim wątku). Co do czasu realizacji wszystko zależy od Kolegów z Hazero - jeżeli zechcą moje moduły na Hobby zrobię to w wakacje, jeśli nie to całe siły zaangażuję w Popowów Fabryczny.
@Hoart `ie przepraszam za błędnie zinterpretowany skrót. Masz oczywiście rację. Dziękuję, że masz nad tym pieczę. Ja zaś przypomnę wszystkim, że te kultowe, betonowe słupy na PIERWSZEJ STACJI POD DRUTEM 0.3mm zbudował właśnie Kolega Hoart! Jest więc krewnym sukcesu!! Brawo!!