• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

rprail

Znany użytkownik
Reakcje
1.114 55 1
Problem w tym, że nie ma. Piko robi po prostu szajs. Patrząc na ich EU07 aż żal du** ściska.
Poza tym wszyscy z panem Robertem jedziemy na tym samym wózku. Cel mamy ten sam, ładne modele.
W obecnej sytuacji tylko producenci lamp się cieszą.
PIKO wypuszczając kolejny model podnosi poprzeczkę. EP09 raczej nie będzie gorsze od SM31. Pod względem jakości wykonania na chwilę obecną jest poza zasięgiem SM.

dec87

Aktywny użytkownik
FREMO Polska
ŁKMK
Reakcje
324 5 0
Jakaś promocja na stronie. Ceny już od 899zł za model
Modele mają wadę fabryczną dotyczącą wykonania reflektorów. Rabat uwzględnia koszt naprawy wady przez dwie zaproponowane firmy/modelarzy. Zakup i naprawa sumarycznie powinna się zamknąć w pierwotnej cenie modelu. Więc można kupić taniej model i nic nie robić lub kupić i wysłać odrazy na naprawę i koszt wszystkiego będzie jak być w sklepie kupił poprawny model .

sybic

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 82 0
Jest już ciemno (fotki przy świetle sztucznym) więc może dużo nie widać, ale moim zdaniem nie ma co ruszać.
Jest całkiem OK, żeby nie powiedzieć super!
Jestem zadowolony.

Bez nazwy 1.jpg Bez nazwy 2.jpg Bez nazwy 3.jpg Bez nazwy 4.jpg

a dla kontrastu zobaczcie jak Roco zrobił reflektory w "sybic"
spartolone nieźle... a ceny jakoś nie obniżył.
Bez nazwy 5.jpg

A jedyny mankament tego zamieszania w moim przypadku jest taki, że planowałem zakup 541, ale z racji tego, że uszkodzenie miało być w nim większe (planowałem sam naprawić) w ostateczności kupiłem 466, który jest z tej samej rodziny (zielona+żółte czoło)

TORONCIAK

Aktywny użytkownik
Reakcje
522 24 3
Jakiejś wybitnej tragedii nie widzę, a sam model mi się podoba. Zastanawiam się tylko czy bawić się w poprawki reflektorów czy nie. W prawdzie gdyby nie był poruszony temat jakiś wad w nich nawet nie zwrócił bym uwagi na to.

Załączniki