• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

void-tech

Znany użytkownik
Reakcje
816 29 1
Hm... pierwsze zdjęcie jest w ciepłej barwie światła zrobione / albo ciepłota jest przesunięta w ciepłą stronę. A
A drugie jest zimne / w zimnym świetle. Poźniej sprawdzę czy da się to ... "wyrównać".

sybic

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 82 0
Dzień dobry
Miałbym pytanie z "innej beczki"
Kiedy wyjdzie EP09 i czy bedzie prędzej niż znany koncern produkujący modele kolejowe?
Pytanie ma sens, bo z punktu widzenia producenta sprawa wygląda nieciekawe. Wykonawca zawalił, zarobek przeszedł na firmy od lamp. Kapitał mniejszy... Mam nadzieję, że nic nie wypadnie z planu na najbliższy rok.

DieselPower

Znany użytkownik
Reakcje
2.371 473 107
Coś ta 541 nie ma szczęścia. Tylko dziwne, bo to nie pierwszy ostatnio model i teraz nagle fabryka zapomniała jak montować? Psuje to wszystko radość z oczekiwania i kupowania. Mam nadzieję że EP09 Piko będzie na wysokim poziomie bo ja już modeli SM mam powoli dosyć.

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
3.257 261 17
Coś ta 541 nie ma szczęścia. Tylko dziwne, bo to nie pierwszy ostatnio model i teraz nagle fabryka zapomniała jak montować? Psuje to wszystko radość z oczekiwania i kupowania. Mam nadzieję że EP09 Piko będzie na wysokim poziomie bo ja już modeli SM mam powoli dosyć.
Nie martw się, patrząc na SM31 napewno będzie super. Będziesz się mógł ją zachwycać w dedykowanym wątku, i nie będziesz musiał tu marudzić. A czego ja mam powoli dosyć, napewno się domyślisz ;)

sybic

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 82 0
Jest wiele firm na rynku robiących modele na tym samym poziomie i nikt nie uważa się na Mesjasza.
Problem w tym, że nie ma. Piko robi po prostu szajs. Patrząc na ich EU07 aż żal du** ściska.
Poza tym wszyscy z panem Robertem jedziemy na tym samym wózku. Cel mamy ten sam, ładne modele.
W obecnej sytuacji tylko producenci lamp się cieszą.