I czym by to miałoby się różnić od tego co mamy teraz, poza datą złożenia zamówienia? Przy powiedzmy ilości 250szt przedsprzedaż trwałaby tyle samo czasu co sprzedaż teraz. Wyjściem z tej sytuacji byłaby sprzedaż na zasadzie Group Buy, gdzie powiedzmy przez 2 tygodnie są zbierane zamówienia i płacimy za model, po czym czekamy ze 2 lata na jego wyprodukowanie i wysyłkę. Osobiście mam nadzieję, iż dzięki dużemu popytowi na modele SM, firma będzie mogła sfinansować czy to z własnych środków czy to przez pożyczkę większe nakłady kolejnych modeli tak aby każdy kto chce mógł kupić sobie to na co ma ochotę.[/QUOTE
Nawet nie wiem o czym Ty do ,,mnie" rozmawiasz. Ale prosze posluchaj i postaraj sie mnie zrozumieć ( Klienta) ... Ja nie już nigdy nie zaufam takiemu ustrojstwu jak ,,modelsrenter" który wyciągnął mi model już wrzucony do koszyka! Nibysklep który nie daje nawet sekundy na przeczytanie i zaakceptowanie regulaminu.
Ale co by nie było że jestem anty to powiem ze praktycznie równorzędnie
,, zaufałem" ROBO i nie żałuję. W tym przypadku była przedpłata, dobry kontakt, realizacja. Ale to jest ostatni raz gdzie kupuję lub staram się kupić na siłę... zabawkę. Wolę te pieniądze przeznaczyć na inne hobby