• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

Tomasz Sauer

Znany użytkownik
FREMO Polska
Reakcje
1.853 91 4
Informacje z Facebooka - Schlesienmodelle

Bawi nas troche fakt ile kobiet typu „włochata Renatka” się nagle w modelarstwie pojawiły
Janusze biznesu mają problem… spalili konta, więc darmozjady wysyłają babcie, matki, córki, szwagierki, ciotki, królika i chomika aby jakoś zamówić model, żeby zabrać modelarzom, i napchać swoje cwaniaczkowe kieszenie cudzą pracą.
W tej serii tą bitwę jeszcze z nimi będziemy prowadzić. A jak niedługo będa
preordery to ta cała banda i tak z torbami pójdzie.
Wiem, kim jesteście
Macie u mnie jak hejterzy z forum przechlapane na zawsze.

[...] Jest też wielu jak ja, którzy chcieli zakupić legalnie przez swoje konto przynajmniej jeszcze jedną dodatkową sztukę na przemalowanie, ale niestety sprzedawca anulował zamówienie. [...]
Schlesienmodelle: Na przemalowanie będzie „Engineer’s Edition” w tym roku. Niepomalowana maszyna, buda nie osadzona detalami, właśnie dla majsterkowiczów.
Bawi trochę fakt, że sprzedawca który na każdym z dostępnych forum obrzuca swoich klientów różnej maści epitetami, który walczy z klientami, nadal ma klientów, a co ciekawsze część z nich jest gotowa finansować jego działalność. To nie tylko bawi, to fenomen.

Salsa

Moderator Grupy Nostalgia za para
Nostalgia Za Parą
KKMK
Reakcje
440 2 3
Bawi trochę fakt, że sprzedawca który na każdym z dostępnych forum obrzuca swoich klientów różnej maści epitetami, który walczy z klientami, nadal ma klientów, a co ciekawsze część z nich jest gotowa finansować jego działalność. To nie tylko bawi, to fenomen.
Te "epitety" to po prostu zapomnienie języka polskiego przy jednoczesnym posługiwaniu się na codzień językiem niemieckim i angielskim. Stąd u Roberta częste lapsusy językowe - widoczne dla osób na co dzień posługujących się językiem polskim. Warto docenić chęć wypowiedzi w języku polskim.

Iguanabrat

Aktywny użytkownik
Reakcje
292 24 5
Ktoś kogo modele są spokojnie w tysiącach domów nie będzie się raczej przejmował kilkoma pseudo-modelarzo-kolekcjonerami którzy szukają bzdury żeby zabłysnąć. A najlepsi to Ci którzy wychwalali te modele , sami chcieli sobie kupić , jak się nie udało to "Foch". I nagle jakie te modele są złe...

jjobs1

Użytkownik
Reakcje
65 5 0
Bardzo ordynarny wpis (szczególnie, jeżeli chodzi o język, jakim autor wypowiada się o kobietach). Pan Robert powinien go natychmiast usunąć i w przyszłości dbać o to, aby prowadzona komunikacja publiczna zachowywała pewne minimalne standardy. Płacimy za jego (skądinąd bardzo dobre) produkty i oczekujemy poważnego traktowania, a nie czegoś takiego.

LISU

Użytkownik
Reakcje
151 7 4
Ktoś kogo modele są spokojnie w tysiącach domów nie będzie się raczej przejmował kilkoma pseudo-modelarzo-kolekcjonerami którzy szukają bzdury żeby zabłysnąć. A najlepsi to Ci którzy wychwalali te modele , sami chcieli sobie kupić , jak się nie udało to "Foch". I nagle jakie te modele są złe...
Modele nie są złe, są piękne! Starania Pana Roberta podziwiam, szczerze! Tylko sklep jest do dupy (był?) Wyciąganie produktu z koszyka
( nie stabilny koszyk) Tragiczne tłumaczenie na zażalenie mailem - Nie zdążyłeś! W świetle polskiego prawa nie miałem nawet możliwości zapoznania się z regulaminem! Nie miałem możliwości zaakceptowania lub odrzucenia transakcji czyli zakupu który włożyłem już do koszyka! :) :) :) Reasumując modele super! Ale prowadzący sklep powinien wziąść koło i je#nać się w czoło! Pozdrawiam Pana Roberta i wszystkich jego fanów! Screenshot_20230730-163615_Google.jpg

jack_flash

Aktywny użytkownik
Reakcje
742 83 8
Te "epitety" to po prostu zapomnienie języka polskiego przy jednoczesnym posługiwaniu się na codzień językiem niemieckim i angielskim. Stąd u Roberta częste lapsusy językowe - widoczne dla osób na co dzień posługujących się językiem polskim. Warto docenić chęć wypowiedzi w języku polskim.
Jak na „zapomnienie” języka polskiego, te „epitety” całkiem nieźle wyszły. Zawsze można porównać z poprzednimi wypowiedziami na tym forum.